Λίτσα Γιαγκούση: «Όταν είμαι ερωτευμένη, τα δίνω όλα»
Showbiz

Λίτσα Γιαγκούση: «Όταν είμαι ερωτευμένη, τα δίνω όλα»

Η Λίτσα Γιαγκούση έχει ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες, οι οποίες μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για την προσωπική της ζωή και για το αν έχει πέσει στα πατώματα για έναν άνδρα.

-Στην προσωπική σου ζωή, είσαι γυναίκα που τα δίνει όλα όταν είναι ερωτευμένη;

Όταν είμαι ερωτευμένη, τα δίνω όλα. Μην σου πω ότι δίνω πιο πολύ κι από όλα. Είμαι ολοκληρωτικά δοσμένη. Πάντα βάζω πρώτα την καρδιά και το μυαλό πολύ πιο πίσω.

-Πιστεύεις στο για πάντα σε μια αγάπη;

Δεν το αποκλείω, αλλά είναι πάρα πού δύσκολο. Ο έρωτας σίγουρα δεν κρατάει για πάντα και δεν θα ήταν και ωραίο, πιστεύω. Θα ήταν λίγο κουραστικό. Η αγάπη κρατάει κάποιες φορές, αλλά είναι σπάνιο.

-Έχεις πέσει στα πατώματα για ένα άνδρα;

Έχω πέσει στα πατώματα για έναν άντρα, βέβαια. Ακόμα και τον χωρισμό, τον ζω όσο δεν πάει. Δεν κρατάω τίποτα για εμένα, είμαι ανοιχτό βιβλίο. Έχω νιώσει μεγάλο πόνο. Έκανα υπομονή όταν το πέρναγα αυτό και ευτυχώς είχα κοντά μου μια πάρα πολύ καλή μου φίλη και με τον χρόνο το ξεπέρασα. Όλα περνάνε.

-Τι είναι αυτό που έχει ο σύζυγός σου και έπλεξες να ζήσεις τη ζωή σου μαζί του;

Ο άντρας μου είναι το άλλο μου μισό. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί, είναι ο άνθρωπός μου. Τον αγαπώ και με αγαπάει. Ήμασταν και παλαιότερα μαζί, χωρίσαμε και μετά από χρόνια τα ξαναβρήκαμε και από τότε είμαστε αχώριστοι. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί και τον θαυμάζω. Ταιριάζουμε και μπορούμε να συνεννοηθούμε απόλυτα με τα μάτια.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved