Λίτσα Γιαγκούση: «Ήθελα σε πιο μικρή ηλικία να γίνω μαμά. Ωστόσο δεν μου στοιχίζει που δεν έγινα»
Showbiz

Λίτσα Γιαγκούση: «Ήθελα σε πιο μικρή ηλικία να γίνω μαμά. Ωστόσο δεν μου στοιχίζει που δεν έγινα»

Η Λίτσα Γιαγκούση έχει διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία στο χώρο του ελληνικού πενταγράμμου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το αν έφτασε στα όρια της κατάθλιψης, για την απώλεια των αδερφών της και για τη μητρότητα.

-Ένιωσες ποτέ στα όρια της κατάθλιψης;

Ναι έχω φτάσει στα όρια της κατάθλιψης και έχω πάρει βοήθεια στο παρελθόν. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Ένιωθα ζορισμένη και χωρίς να έχει συμβεί κάτι συγκεκριμένο εκείνη την δεδομένη στιγμή, ένιωθα χάλια. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Η ψυχοθεραπεία με βοήθησε πολύ, απλώς κάποια στιγμή δεν ήθελα να συνεχίσω να μιλάω και σταμάτησα.

-Τον προηγούμενο χρόνο έφυγαν από τη ζωή και τα δύο αδέρφια σου. Πώς διαχειρίζεσαι αυτές τις μεγάλες απώλειες;

Δύσκολα. Ειδικά ο δεύτερος αδερφός μου «έφυγε» ξαφνικά και με σόκαρε. Τον πρώτο κάπως το περιμέναμε, καθώς ήταν άρρωστος. Αλλά ο δεύτερος αδερφός μου πέθανε ξαφνικά και ήταν δυσκολότερο. Δεν νομίζω ότι θα ξεπεράσω ποτέ τις απώλειες των αδερφών μου, δεν περνάει μέρα που να μην τους σκεφτώ. Ειδικά ο δεύτερος, μου λείπει πολύ, γιατί με έπαιρνε σχεδόν κάθε μέρα τηλέφωνο και το αποζητώ αυτό το τηλεφώνημα. Μίκρυνε η οικογένειά μας. Έχουμε μείνει τρία κορίτσια μόνα τώρα πια στην οικογένεια.

-Η μητρότητα σε απασχόλησε ποτέ;

Ναι, με απασχόλησε αλλά δεν έτυχε. Ήθελα σε πιο μικρή ηλικία να γίνω μαμά. Ωστόσο δεν μου στοιχίζει που δεν έγινα, είμαι πολύ εντάξει με αυτό. Έτσι κι αλλιώς, στο σπίτι έχουμε πολλά μωρά και πολλή αγάπη, οπότε δεν νιώθω κανένα κενό. Ωραίο θα ήταν να είχα παιδί αλλά η ζωή μου είναι πλήρης ως έχει.

-Με τον Χρήστο Δάντη πώς είναι οι σχέσεις σας; Θα συνεργαζόσουν μαζί του;

Φυσικά θα συνεργαζόμουν με τον Χρήστο Δάντη. Είμαστε πολύ καλά και έχουμε επικοινωνία. Ό,τι κι αν περάσαμε, τα πήρε μαζί του ο χρόνος. Υπήρχαν γερές βάσεις σε αυτό που είχαμε, οπότε είναι ωραίο να έχεις αισθήματα για έναν άνθρωπο που κάποτε είχες αγαπήσει. Το αντίθετο, το θεωρώ αφύσικο. Ωστόσο πάντα εξαρτάται κι από τις συνθήκες που έχεις χωρίσει και το πώς σου φέρθηκε ο άλλος άνθρωπος.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved