Η Ευρυδίκη σταμάτησε τις εμφανίσεις μετά το Survivor αλλά την τσακώσαμε στο θέατρο με την Ταραμπάνκο
Showbiz

Η Ευρυδίκη σταμάτησε τις εμφανίσεις μετά το Survivor αλλά την τσακώσαμε στο θέατρο με την Ταραμπάνκο

Survivor: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όπου και συμμετείχε έχει κάνει λιγοστές εμφανίσεις ενώ ήταν φειδωλή και στις συνεντεύξεις της.

Εκεί που όλοι περίμεναν ότι μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα θα τη βλέπαμε συνέχεια παντού να δίνει συνεντεύξεις, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Αρκέστηκε να κάνει τη δωρεά της και να συνεχίσει τη ζωή της, προστατευμένη από τα φώτα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την πρώην Survivor με τη επίσης πρώην παίκτρια Κάτια Ταραμπάνκο στο θέατρο Αργώ και στην παράσταση «Η κυρία Κλάιν» που πρωταγωνιστούν η Αιμιλία Υψηλάντη με τη Νατάσα Καλογρίδη και τη Σάρα Εσκενάζυ.

Ήταν φανερά ευδιάθετες και όπως πάντα περιποιημένες και άκρως εντυπωσιακές, ενώ δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητες.

Να θυμίσουμε πως: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου ότι θα κάνω αυτό το διάλειμμα και δεν νομίζω να μου δινόταν η ευκαιρία σε καμία άλλη περίπτωση να το ζήσω και ευχαριστώ τον μέλλοντα σύζυγό μου και ανέλαβε τα πάντα. Την επιχείρηση, τους λογαριασμούς, τα σκυλάκια, τα γατάκια. Σύντομα θα παντρευτούμε, έχω δεχτεί και το δαχτυλίδι. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα κάνει το βήμα να πάω, ήταν μεγάλη βοήθεια», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Δείτε τις να συνομιλούν έξω από το θέατρο στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε και το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved