Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τι δηλώνει στο gossip-tv μετά την αποφυλάκισή της
Showbiz

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τι δηλώνει στο gossip-tv μετά την αποφυλάκισή της

Λίγο πριν τις 17:00, το απόγευμα της Πέμπτης (12/5), η Έλενα Πολυχρονοπούλου βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά από 8 μήνες.

Το γνωστό μοντέλο, ηθοποιός και πρώην παίκτρια του Power of Love, ήταν πάρα πολύ συγκινημένη που βγήκε από τη φυλακή και αμέσως έπεσε στην αγκαλιά των αγαπημένων της προσώπων.
Μιλώντας στο gossip-tv.gr, η Έλενα Πολυχρονοπούλου δήλωσε:

«Είμαι πολύ καλά, πάρα πολύ χαρούμενη! Είμαι στο σπίτι μου τώρα και προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω ότι είμαι με τους δικούς μου ανθρώπους. Θα τα πούμε εν καιρώ».

Και συνέχισε η Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Στο δικαστήριο θα φανεί η αθωότητά μου και θα αποδειχτεί όλο αυτό που λέω τόσους μήνες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο καιρό που ήταν στη φυλακή, εκτός από τους δικούς της ανθρώπους που της στάθηκαν, εκείνος που την υποστήριζε μέχρι τελικής πτώσεως ήταν ο πολύ καλός της φίλος, Νίκος Παπαπαύλου, που είχαμε γνωρίσει μέσα από το Big Brother.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου βρίσκεται πλέον στο σπίτι της και σίγουρα θα προσπαθήσει να επανέλθει στην καθημερινότητά της, μετά τους πολύ δύσκολους και σκληρούς μήνες που πέρασε μέσα στη φυλακή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved