Μαρία Ναυπλιώτου: Η μεγάλη επιστροφή της ηθοποιού
Showbiz

Μαρία Ναυπλιώτου: Η μεγάλη επιστροφή της ηθοποιού

Σαν βόμβα έπεσε πριν λίγους μήνες η είδηση πως η Μαρία Ναυπλιώτου επιστρέφει στη μυθοπλασία και δη σε σειρά του ΣΚΑΪ.

Η «ΣτΟργή» έχει ξεκινήσει γυρίσματα εδώ και καιρό και αναμένεται να προσελκύσει τα βλέμματα των τηλεθεατών το ερχόμενο φθινόπωρο. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει με αμείωτο ρυθμό αφού στόχος είναι το μεγαλύτερο μέρος των επεισοδίων να είναι έτοιμο το φετινό καλοκαίρι.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό πόσες ημέρες την εβδομάδα θα προβάλλεται το νέο αυτό κοινωνικό δράμα που θα εστιάσει στην κακοποίηση και τα δράματα που φέρουν οι άνθρωποι από τις πρώτες ηλικίες της ζωής τους. Οι συντελεστές πάντως δηλώνουν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα που βλέπουν στο μοντάζ και τονίζουν πως η σειρά θα συζητηθεί αφού καταπιάνεται με ένα ευαίσθητο θέμα που αφορά όλους. Τα απαιτητικά γυρίσματα πραγματοποιούνται πρωί και βράδυ σε φυσικούς χώρους της πόλης.

Στο Κτήμα Νάσιουτζικ γυρίζεται ο μεγαλύτερος όγκος επεισοδίων, ενώ οι ηθοποιοί έχουν βρεθεί ακόμα στο κέντρο της πόλης, τον Κεραμικό αλλά και την Παιανία. Καθώς το καστ είναι πολυάριθμο, δεν θα μπορούσε η παραγωγή να μην έχει φροντίσει και να μην παρέχει στους ηθοποιούς ανέσεις προκειμένου άπαντες να κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τέλος, και σύμφωνα με πληροφορίες, στη σειρά θα προβάλλονται και αρκετά flash back από τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Και ενώ στην αρχή είχε γίνει γνωστό πως στο καστ θα είναι και ο Αρης Λεμπεσόπουλος με τον οποίο μάλιστα η Μαρία Ναυπλιώτου είχε συνεργαστεί στη σειρά «Η αίθουσα του θρόνου» πριν πολλά χρόνια, άρα η χημεία μεταξύ τους ήταν δεδομένη, ο ηθοποιός κατέστησε γνωστό πως δεν θα καταφέρει να πάρει μέρος στη νέα αυτή ελπιδοφόρα παραγωγή. Ο λόγος ήταν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν θα του άφηναν χρόνο να αφιερωθεί και στα γυρίσματα της «ΣτΟργής» και έτσι τη θέση του πήρε ο Νίκος Καραθάνος. Μετά όμως από τη δική του αποχώρηση, ήρθε ακόμα μία να προστεθεί στη σειρά που προς το παρόν δεν έχει προλάβει να συστηθεί στο κοινό. Και αυτή είναι της Ολγας Μαλέα που θα σκηνοθετούσε τη σειρά αλλά, όπως εκ των υστέρων συνειδητοποίησε, δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στα χρονοδιαγράμματα, άρα τη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Χρίστος Γεωργίου.

Κατά τα άλλα το καστ της σειράς παραμένει όπως το έχουμε «διαβάσει» ξανά και ξανά κατά καιρούς. Εκτός από τη Μαρία Ναυπλιώτου, θα πρωταγωνιστούν οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Γιολάντα Μπαλαούρα, Βασίλης Μηλιώνης, Μέγκυ Σούλι, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ιωάννης Παπαζήσης, Βασιλική Τρουφάκου, Αναστασία Παντούση, Αλέκος Συσοβίτης, Λένα Παπαληγούρα, Δέσποινα Γιαννόπουλου και Νίκος Καραθάνος.

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved