Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μετά τη συγκατοίκηση έρχεται και το μωρό – Η ευχή για τα γενέθλιά του
Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μετά τη συγκατοίκηση έρχεται και το μωρό – Η ευχή για τα γενέθλιά του

Γενέθλια για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου γιορτάζει τα 41 του χρόνια και η παρουσιάστρια, του ευχήθηκε στον «αέρα» με τον ίδιο να δίνει στον εαυτό του, την πιο όμορφη ευχή.

«Χρόνια πολλά αγόρι μου, να σε χαιρόμαστε. Χαρούμενα 41. 13 γεννήθηκες ρε γκαντέμη;», του είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον ίδιο να λέει:

«Για μένα είναι μια ξεχωριστή ημέρα και για τη μανούλα μου το ίδιο. Σας ευχαριστώ πολύ. Εγώ θέλω υγεία ψυχική και σωματική γιατί είναι κάτι που μας λείπει…», είπε με την Κατερίνα να τον διακόπτει, λέγοντάς του: «Και με ένα καλό κορίτσι… τι λέω… έχεις καλό κορίτσι».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε εκείνο το σημείο, συμπλήρωσε: «Ένα παιδί γρήγορα».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και όπως φαίνεται επόμενος στόχος μετά τη συγκατοίκησή τους είναι ο ερχομός ενός παιδιού.

Οι τελευταίες ημέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολε για την Ιωάννα, μιας και έφυγε από την ζωή η μαμά της, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, στην οποία και είχε πολύ μεγάλη αδυναμία.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έλειψε στιγμή από κοντά της, κάτι που το γνωστοποίησε και η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, μιας και εκείνος έπρεπε να λείψει από την εκπομπή, για να στηρίξει την σύντροφό του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved