Έλενα Παπαρίζου: Η ηλικία, η «μάχη» με τα κιλά, ο έρωτας με τον Καψάλη και η Eurovision
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: Η ηλικία, η «μάχη» με τα κιλά, ο έρωτας με τον Καψάλη και η Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες και την γνωρίσαμε το 1999 ως μέλος του συγκροτήματος Antique μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε και τηλεοπτικά στον ρόλο της κριτή του μουσικού διαγωνισμού, «The Voice» που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Σκαι.

Ηλικία

Η τραγουδίστρια είναι 40 ετών καθώς γεννήθηκε στις 31 Ιανουάριου 1982 στο Μπορός της δυτικής Γκοτλάνδης, στη Σουηδία από Έλληνες γονείς μετανάστες, τον Γιώργο Παπαρίζο και την Φρόσω Παπαρίζου, και μεγάλωσε στο Έργκριτε το Γκέτεμποργκ. Ο πατέρας της κατάγεται από την Κρανέα Καρδίτσας ενώ η μητέρα της από το Μουζάκι Καρδίτσας. Έχει μια αδερφή, τη Ρίτα και έναν αδερφό, τον Ντίνο.

Όταν ήταν 7 ετών, άρχισε να μαθαίνει πιάνο, μπαλέτο και παραδοσιακούς χορούς. Οι πρώτες μουσικές εμπειρίες της ήταν με την ελληνική μουσική, στο ελληνικό της σχολείο. Στα δεκατρία της χρόνια, άρχισε να προετοιμάζεται για να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Δημιούργησε την πρώτη της μπάντα με το όνομα «Soul Funkomatic» μαζί με άλλα τρία παιδιά από τη Λατινική Αμερική. Το συγκρότημα έπαιζε μόνο χιπ-χοπ και μάζευε χρήματα για την ηχογράφηση τραγουδιών. Δύο χρόνια αργότερα, όταν η Έλενα ήταν 16, η μπάντα διαλύθηκε και η Παπαρίζου δέχτηκε διάφορες προτάσεις αλλά η μητέρα της ισχυριζόταν πως ήταν πολύ μικρή για να φύγει από το σπίτι.

Η «μάχη» με τα κιλά

Τα τελευταία χρόνια οι αυξομειώσεις στο βάρος της Έλενας Παπαρίζου έχουν αντικείμενο σχολιασμού και αρκετοί ήταν εκείνοι που έχουν σχολιάσει αρνητικά το γεγονός ότι έχει βάλει κάποια κιλά. Πολλές φορές μάλιστα κάποια δημοσιεύματα την ήθελαν να διανύει τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης, όμως η ίδια το διέψευδε.

Όλα αυτά όμως δεν την πτόησαν ποτέ και συνέχισε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της χωρίς να την επηρεάζει το παραπάνω βάρος, το αντίθετο μάλιστα το απολαμβάνει και μπορούμε να πούμε ότι της πηγαίνει.

Η τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή, «The 2Night Show» είχε μιλήσει για το body shaming που έχει υποστεί κατά καιρούς.

«Δεν πειράζει. Να σου πω την αλήθεια; Να σου πω ακριβώς πώς νιώθω; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που εχθές πήγα και έφαγα ένα burger. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα».

Ο έρωτας με τον Καψάλη

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2012, μέσω κοινών φίλων και η σχέση τους δεν άργησε να ξεκινήσει. Μάλιστα έμειναν κάτω από την ίδια στέγη αρκετά γρήγορα γιατί καταλάβαν πως είναι ο ένας για τον άλλον. Η τραγουδίστρια και ο πολιτικός μηχανικός κρατάνε τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ και ο γάμος τους έγινε κάτω υπό άκρα μυστικότητα.

Η Έλενα Παπαρίζου στις 9 Αυγούστου 2015 ανέβασε μία φωτογραφία στα social media και αποκάλυψε ότι είχαν παντρευτεί, γράφοντας: «Εγώ και ο σύζυγός μου!»

Σε συνέντευξη της έχει δηλώσει σχετικά με την απόφασή της να κρατήσει την προσωπική της ζωή ‘’κρυφή’’, είχε πει: «Δεν αρέσουν στον Ανδρέα να πέφτουν οι προβολείς στη ζωή μας και το κρατάω όσο μπορώ μακριά».

Η Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου επιλέχθηκε από την Ερτ στις 22 Ιανουαρίου 2005 για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2005, πρόταση την οποία δέχτηκε. Επιλέχθηκαν συνθέτες και γράφτηκαν 4 τραγούδια για την Έλενα, η οποία τα τραγούδησε στον εθνικό τελικό για την επιλογή του τραγουδιού.

Τα τραγούδια ήταν τα εξής: "My Number One", "Let's Get Wild", "The Light in Our Soul" και "OK". Τελικά, το τραγούδι "My Number One" ψηφίστηκε από το κοινό με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα. Το υποψήφιο τραγούδι "The Light in Our Soul" αποκλείστηκε, επειδή διέρρευσε νωρίτερα στο διαδίκτυο.

Αργότερα, ηχογραφήθηκε και η ελληνική εκδοχή του τραγουδιού με τον τίτλο "Το Φως Στην Ψυχή". Η Παπαρίζου με το τραγούδι "My Number One" εκπροσώπησε τελικά την Ελλάδα και κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση, φέρνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία το διαγωνισμό στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved