Γιώργος Σαμπάνης: Ερωτευμένος με την Ιωάννα Σαρρή - Τα τρυφερά φιλιά στο πλοίο
Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: Ερωτευμένος με την Ιωάννα Σαρρή - Τα τρυφερά φιλιά στο πλοίο

Ο Γιώργος Σαμπάνης διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, τόσο στα επαγγελματικά του όσο και στα προσωπικά του.

Τον τελευταίο καιρό υπήρχε έντονη φημολογία πως ο Γιώργος Σαμπάνης έχει βρει και πάλι τον έρωτα και πως βρίσκεται σε σχέση και μάλιστα με πρώην παίκτρια του GNTM. Αυτές τις φήμες ήρθαν να επιβεβαιώσουν οι φωτογραφίες που εξασφάλισε η εκπομπή Happy Day.

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι με το μοντέλο, Ιωάννα Σαρρή και πλέον δεν το κρύβουν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο βίντεο κλιπ του Γιώργου Σαμπάνη, «Άσε με να σε προσέχω», εκεί όπου πρωταγωνιστεί η ίδια.

Σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στην Πάρο, με τον φωτογραφικό φακό να τους πετυχαίνει στο πλοίο. Ήθελαν να απομακρυνθούν για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο νησί αλλά και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Να σας θυμίσουμε πως ο τραγουδιστής πριν λίγο καιρό είχε νοσήσει από κορονοϊό και είχε ταλαιπωρηθεί.

«Ο κορονοϊός ήταν μια δυσάρεστη κατάσταση για πάρα πολλούς λόγους. Ζορίστηκα λιγάκι. Ευτυχώς δεν πήγα στο νοσοκομείο, γιατί είχα κάνει το εμβόλιο, οπότε ήμουν λίγο πιο χαλαρά. Πέρα από την κατάσταση της υγείας μου είναι πάρα πολύ άσχημο 160 εργαζόμενοι να περιμένουν να ανοίξει ο Σαμπάνης και ο Σαμπάνης να αρρωσταίνει τέσσερις μέρες πριν την πρεμιέρα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved