Αντωνόπουλος: Το παράπονο μου είναι πως στους «Συμπέθερους» ο ρόλος μου δεν είναι πολύ μεγάλος
Showbiz

Αντωνόπουλος: Το παράπονο μου είναι πως στους «Συμπέθερους» ο ρόλος μου δεν είναι πολύ μεγάλος

Μετά από αποχή δύο ετών, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος επέστρεψε στη μικρή οθόνη και μοιράζει στιγμές γέλιου.

Κάθε Παρασκευή ως βουλευτής Κουδουναρίου και κάθε Σαββατοκύριακο ως γιατρός που έχει πάθος στον τζόγο.

Δύο χρονιά είχαμε να σας απολαύσουμε τηλεοπτικά αλλά άξιζε η αναμονή. Και οι δύο ρόλοι σας έχουν αφήσει πολύ θετική αίσθηση στο κοινό.

«Δόξα τον θεό, παράπονο δεν έχω. Αφενός ο Ηλίας Λαλαμπίρδας στους "Συμπέθερους απ' τα Τίρανα" στο ΜΕGΑ και από την άλλη ο Αντώνης Σωτηρίου στο "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ" στη δημόσια τηλεόραση. Δημιουργικός χειμώνας. Το παράπονο μου είναι που στην πρώτη περίπτωση ο ρόλος μου δεν είναι πολύ μεγάλος».

Είναι και δικό μας παράπονο αυτό...

«Ομως, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους, η σειρά αυτή προέρχεται από ένα θεατρικό έργο. Ο ρόλος εκεί ήταν μικρός. Δεν θα μπορούσε να μεγαλώσει λοιπόν τώρα.

Συνεργάζεστε χρόνια με τους Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

«Ετσι είναι και ό,τι και αν πω θα είναι σαν να ευλογώ τα γένια μου. Πλέον αισθάνομαι οικογένεια με αυτούς τους δύο δημιουργούς. Είναι σαν να πηγαίνω στο σπίτι μου. Στο σπίτι μου λοιπόν αισθάνομαι άνετα και το σπίτι μου είναι πολύ γερό, πολύ καλό, πολύ ωραίο και πολύ καλά χτισμένο. Ο Μιχάλης και ο Θανάσης επιστρέψανε στην τηλεόραση με μια υπέροχη δουλειά, όπως είναι όλες τους».

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που σας δίνουν πολιτικό αξίωμα, σωστά;

«Σωστά! Εχω υπάρξει σε μια πολύ μεγάλη θεατρική επιτυχία, το "Βγάλε τον υπουργό από την πρίζα". Εκεί ήμουν ο υπουργός της αξιωματική αντιπολίτευσης, ο Μπίλι Μπίξτον, άρα έχω προϋπηρεσία στον πολιτική».

Στο Κουδουνάρι όμως όλα είναι διαφορετικά.

«Οι "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα" είναι μια καυστική σάτιρα που δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Από την πολιτική έως τις προσωπικές σχέσεις. Όλα είναι μέσα, αυτό όμως συμβαίνει πάντα στα έργα του Μιχάλη και του Θανάση. Δεν είναι απλές κωμωδίες. Ακόμα και το "Safe Sex" που όλοι θεώρησαν μεγάλη κωμωδία, αν το σκεφτεί κανείς αφορά σε ένα πολύ σκληρό σχολιασμό των προσωπικών σχέσεων και της μοναξιάς που βιώνουν οι άνθρωποι. Αλλωστε τα μεγαλύτερα μηνύματα μεταφέρονται μέσα από την κωμωδία. Αυτό είναι που θαυμάζω σε αυτούς τους ανθρώπους, ότι δεν ασχολούνται με την επιφάνεια των πραγμάτων αλλά διεισδύουν σε βάθος. Και, φυσικά, ό,τι δημιουργούν το κάνουν με αγάπη. Ακόμα και οι αρνητικοί τους ήρωες έχουν καλή δικαιολογία».

Ωστόσο πώς θα πορευτεί ο Ηλίας Λαλαμπίρδας στα επόμενα επεισόδια;

«Ξέρετε πολύ καλά πως είναι ένας βουλευτής και στη συνέχεια υπουργός, πολύ διαπλεκόμενος. Ρουσφέτια, διευκολύνσεις με το αζημίωτο, το κτήμα στην Γκουργκουτζέλα και πολλά ακόμη θα απασχολήσουν το ν ήρωα μου. Ολοι θα στραφούν φυσικά στον Ηλία για να τους διευκολύνει, όμως όλα θα γίνουν με κάποια ανταλλάγματα. Τα υπόλοιπα όμως στην οθόνη».

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved