Ο γιατρός: Πρώτη βόλτα με τον γιο του για τον Αλί Βεφά - Μοναδική φωτό
Showbiz

Ο γιατρός: Πρώτη βόλτα με τον γιο του για τον Αλί Βεφά - Μοναδική φωτό

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος: Ο τηλεοπτικός Αλί Βεφά, τον οποίο υποδύθηκε με επιτυχία ο Taner Ölmez, παντρεύτηκε και απέκτησε το πρώτο του παιδί! 

Ο τηλεοπτικός Αλί Βεφά παντρεύτηκε την Ece Cesmioglu τον Ιούλιο του 2021 και η ίδια μήνες μετά είχε ανακοινώσει ότι θα γίνουν γονείς με μία φωτογραφία που απεικονίζονταν η φουσκωμένη κοιλιά της και ήταν στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Πριν λίγο διάστημα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και η ζωή του ζευγαριού άλλαξε ριζικά!

Ο Taner Olmez, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και στα 36 του χρόνια ο ηθοποιός έχει ένα πλούσιο βιογραφικό συμμετέχοντας σε πλειάδα σειρών αλλά και ταινιών. Κι μπορεί να είναι από τους λίγους Τούρκους ηθοποιούς που η εξωτερική του εμφάνιση δεν παραπέμπει σε μοντέλο. Εκείνος όμως αισθάνεται σαν πρωτοπόρος σε αυτό τον τομέα κι εύχεται το παράδειγμα των παραγωγών της σειράς «Mucize Doktor» να ακολουθήσουν κι άλλοι:

«Η τηλεόραση αγαπάει την ομορφιά, αλλά ένα άλλο μέρος της δουλειάς είναι η καρδιά. Μόνο με την ομορφιά των ματιών και των φρυδιών δεν γίνεται αυτή η δουλειά. Θα είναι μια επιτυχία αν αλλάξει πια το μυαλό των παραγωγών και των ανθρώπων της τηλεόρασης. Θα λένε: «Ας κάνουμε ένα δοκιμαστικό και σε αυτά τα παιδιά, είναι πολύ καλά, είναι «φωτιά». Στη σειρά «Mucize Doktor» αυτό έκαναν, μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς;».

Ο Taner Olmez δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με το παιδί του και τη γυναίκα του και μας εξέπληξε που έκανε ένα story με την πρώτη οικογενειακή τους βόλτα, δείτε την παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved