Άννη Θεοχάρη: Αγνώριστη η Μένη από τη σειρά Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα – Το μήνυμα όλο νόημα
Showbiz

Άννη Θεοχάρη: Αγνώριστη η Μένη από τη σειρά Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα – Το μήνυμα όλο νόημα

Η Άννη Θεοχάρη, η οποία υποδύεται τη «Μένη» στη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχασε πολλά κιλά και πόζαρε φορώντας κοντό σορτς!

Όπως τόνισε η ηθοποιός μπορεί να μη φόρεσε κοντό σορτς στα 20 και στα 25 της όμως στα 40 της μετά την απώλεια κιλών, έβαλε σορτς, δημοσίευσε φωτογραφίες της και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα μέσω Instagram!

Συγκεκριμένα έγραψε:

Ακολουθεί σορτσοϊνσπάιαρινγκ ποστ:
Στα σχεδόν σαράντα μου αποφάσισα να βάλω το πρώτο μου καυτό σορτσάκι. Δεν το έβαλα ούτε στα 20, ούτε στα 25, ούτε στα 35. Πίστευα πως έχω χοντρά μπούτια και πολλή κυτταρίτιδα. Σήμερα συνεχίζω να έχω μπούτια και κυτταρίτιδα αλλά έχω και κάτι ακομα: ωχελαμωρεϊσμό
Έβαλα τα καυτά τα σορτσάκια μου λοιπόν και βγήκα να πάω σούπερ μάρκετ. Και μαντέψτε:
ΔΕΝ με κοιτούσαν όλοι, ΔΕΝ με δείχνανε με το δάχτυλο, ΔΕΝ μαζεύτηκε η γειτονιά να μου πετά ντομάτες, ΔΕΝ καλέσανε την αστυνομία να με συλλάβει που χαλάω την αισθητική τους. ΔΕΝ ραγισαν τα πεζοδρόμια και ΔΕΝ έπεσαν τα κτίρια. Πέρασα απολύτως αδιάφορη σε όλους, μόνο ο χασάπης μου είπε καλημέρα γιατί είναι πάντα καλός και χαμογελαστός άνθρωπος. Τι θέλω να πω;


Βάλτο το ρημαδοσορτσάκι μάνα μου, ξεκόλλα με τα κολλήματα και τις φοβίες σου. Κανείς δεν θα ασχοληθεί όσο φοβάσαι και σε κανέναν δεν πέφτει λόγος ούτε του επιτρέπουμε να έχει γνώμη για το σώμα και τα ρούχα μας.
Life is short, βάλε ένα σορτς!

Δείτε την παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved