Τα Νεοκλασικά: Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι η πριγίπισσα Γκιουλινάρ
Showbiz

Τα Νεοκλασικά: Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι η πριγίπισσα Γκιουλινάρ

Η πανέμορφη πριγκίπισσα Γκιουλινάρ, την οποία υποδύεται η Ηλιάνα Μαυρομάτη στα Νεοκλασικά, είναι η κόρη του πάμπλουτου εμίρη του Αμπίρ Κιφίρ.

Το ρόλο κρατά ο Αντώνης Καφετζόπουλος στη σπαρταριστή διασκευή της μεγάλης επιτυχίας των Ασημάκη Παλαμά και Κώστα Πρετεντέρη.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία στο θέατρο και τον κινηματογράφο, ήρθε και η ώρα της τηλεοπτικής μεταφοράς, σε διασκευή σεναρίου Ιωάννας Κανελλοπούλου και σκηνοθεσία Παναγιώτη Πορτοκαλάκη.

Όμορφη, έξυπνη και μυστηριώδης, η πριγκίπισσα Γκιουλινάρ μπορεί αρχικά να μοιάζει λιγάκι ιδιότροπη, αλλά, μόλις ρίχνει τις άμυνες, αποκαλύπτεται ένα κορίτσι τολμηρό και γενναίο, που διψά για έρωτα, μαγεία, περιπέτεια και κυρίως ελευθερία.

-Μια πριγκίπισσα έρχεται να πυρπολήσει την καρδιά του φτωχού ηθοποιού;

«Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, εγκλωβισμένη στους όρους και τις προϋποθέσεις που της βάζει η κοινωνία, από-την οποία προέρχεται, με τη βαθιά επιθυμία να ζήσει ελεύθερη -ακόμα κι αν αυτό σημαίνει την απώλεια του πλούτου της-, συναντά κάπως ανορθόδοξα και ερωτεύεται έναν ηθοποιό, τον Μάνο Βασιλόπουλο. Και αυτή η συνάντηση μάλλον αλλάζει τη ζωή και των δύο!».

- Από παρεξήγηση θεριεύει ο έρωτας και γίνεται άνω-κάτω η οικογένεια της;

«Πολύ συχνά μάλλον πάντα-, ο έρωτας ξεκινά με πολλές παρεξηγήσεις. Μέχρι ο ένας να μάθει την πραγματική ταυτότητα του άλλου και να από μυθοποιηθεί, όλα μοιάζουν με παραμύθι. Έτσι ξεκινάει και η ιστορία των δύο ηρώων, της Γκιουλινάρ και του Μάνου, ώσπου η πρακτικότητα έρχεται να τους προσγειώσει αλλά και να τους ενώσει σε μεγαλύτερο βάθος.

- Όταν χαθούν τα μεγαλεία, η Γκιουλινάρ είναι ελεύθερη να ζήσει τη ζωή όπως εκείνη ονειρεύεται;

«Νομίζω ότι δεν είναι τα πλούτη που τη δεσμεύουν, αλλά τα στερεότυπα και οι συμβάσεις, Η απώλεια του πλούτου έρχεται να απελευθερώσει αυτές ακριβώς τις δεσμεύσεις».

- Πώς θα περιγράφατε τη συνεργασία σας;

«Ο Παναγιώτης Πορτοκαλάκης, ο σκηνοθέτης μας, μας έβαλε όλους σε μια πολύ ευχάριστη και ελαφριά ατμόσφαιρα, όπου μπορέσαμε να αφηγηθούμε ξανά αυτή την ιστορία, απενοχοποιημένα και ελεύθερα. Ήμουν πολύ τυχερή, καθώς όλοι οι συνάδελφοι ηθοποιοί, ως περισσότερο έμπειροι στις απαιτήσεις της τηλεόρασης, με βοήθησαν να ενταχθώ στο κλίμα των γυρισμάτων με πολλή ζεστασιά και αγάπη».

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved