Αντίνοος Αλμπάνης: Η μάχη για τη ζωή του, ο έρωτας και οι σκέψεις για δημιουργία οικογένειας
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: Η μάχη για τη ζωή του, ο έρωτας και οι σκέψεις για δημιουργία οικογένειας

O Αντίνοος Αλμπάνης ενώ βρίσκεται σε επαγγελματικό οργασμό, η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του άλλαξε οριστικά την κοσμοθεωρία του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως είναι ευτυχισμένος στη προσωπική του ζωή και αν σκέφτεται τη δημιουργία οικογένειας.

Εχεις δημοσιοποιήσει τη μάχη σου έδωσες για την υγεία σου…

Μου κάνουν πολλές φορές αυτή την ερώτηση και κάθε φορά συνειδητοποιώ πόσο ανάγκη έχουν οι άνθρωποι να καταλάβουν κάτι που τους είναι άγνωστο. Χτίζεται μια γέφυρα επικοινωνίας με το κοινό σε ένα ανθρώπινο επίπεδο, αντιλαμβανόμαστε ότι μόνο όταν γινόμαστε μια μεγάλη αγκαλιά μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια.

Είναι σημαντικό να περάσει το μήνυμα ότι η πρόληψη είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ευζωίας μας. Οχι από μια ηλικία και έπειτα, γιατί οι αρρώστιες δεν κοιτάζουν ηλικίες - είδαμε τι έγινε με την πανδημία.

Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να βρίσκονται σε εγρήγορση και όπως φροντίζουν τα σπίτια και τα αυτοκίνητα τους με τον ίδιο τρόπο να φροντίζουν και τους εαυτούς τους, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος γι' αυτούς.

Εξίσου σημαντικό είναι οι άνθρωποι να γνωρίζουν πως στην περίπτωση που αρρωστήσουν, υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης θεραπείες εξατομικευμένες. Αν κάτι κρατάω από αυτό είναι η πίστη που μπορεί να έχουν οι άνθρωποι στο αύριο και στο καλύτερο.

Αλλαξε η κοσμοθεωρία σου;

Αυτό συμβαίνει αναπόφευκτα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που κλυδωνίζεται τόσο πολύ και να μην αλλάζει τη σκέψη του.

Μεγάλη αξία είναι να μην ξεχάσει για ποιον λόγο άλλαξαν η ζωή του, η σκέψη του και οι συνήθειες του. Γιατί είναι εύκολο -από τη στιγμή που πατάς ξανά στα πόδια σου και συνεχίζεις τη ζωή σου με ένα ρακόρ με το παρελθόν-να παρασυρθείς και να συνεχίσεις να κάνεις έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής, οπότε αυτό θα ήθελα να επισημάνω.

Αυτή η δουλειά που κάνουμε έχει μια μωροφιλοδοξία. Μονίμως κυνηγάμε κάτι που νομίζουμε ότι θα διαμορφώσει την εικόνα μας τον χαρακτήρα μας. Για πολλά για τα οποία ζοριζόμουν στη δουλειά και στρεσαριζόμουν κατέληξα να λέω «τι μπούρδες είναι αυτές». Η ζωή δεν είναι η δουλειά μας η ουσία είναι αλλού. Πρέπει να επενδύουμε στην αγάπη, στην ειλικρίνεια, στο «μαζί».

Στις προσωπικές σχέσεις, στον έρωτα;

Θεωρώ ότι η σχέση είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Είμαστε φτιαγμένοι να κάνουμε οικογένειες, να τεκνοποιούμε, να μεγαλώνουμε, να αγκαλιάζουμε. Αυτή είναι η φύση μας.

Το «μαζί» έχει τη μεγαλύτερη αξία, αλλά την ίδια στιγμή είναι και από τα πιο δύσκολα πράγματα. Το «μαζί» δεν γνωρίζεται, το χτίζουμε, βήμα-βήμα καθημερινά. Είναι εύκολο στην πρώτη δυσκολία να πούμε ότι δεν αξίζει τον κόπο, επιστρέφω στη μοναξιά μου.

Ωστόσο, οι σχέσεις που οικοδομούμε είναι αυτές στις οποίες δεν ντρεπόμαστε να δείξουμε την ασχήμια μας, ία κακά μας χούγια, την αρρώστια μας. Πρέπει να κατανοούμε και να προσπαθούμε να κάνουμε καλύτερο τον εαυτό μας και τον άνθρωπο μας. Ολα τα άλλα μέσα στη μέρα είναι απλώς συναλλαγές.

Σκέφτεσαι τη δημιουργία οικογένειας;

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους που με έχω φανταστεί πατέρα. Σε αυτή τη ζωή, όμως, έχω μάθει να μην απορρίπτω τίποτα, γιατί δεν ξέρω πώς μου έρχονται τα πράγματα.

Δεν σου κρύβω πως έτσι όπως είναι η κατάσταση στον κόσμο με τρομάζει να έχω την ευθύνη ενός παιδιού και, σε σχέση με το περιβάλλον, την πολιτική και την οικονομία, αυτό που διαφαίνεται είναι μια περίεργη δυστοπία.

Στο χέρι μου είναι να το παλέψω και να το διαχειριστώ, γιατί πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Ισως στο μέλλον καταφέρω να νιώσω δυνατός και να αναλάβω έναν ρόλο που έχει τεράστια ευθύνη.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να απορρίπτει τον έρωτα. Είναι από τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή. Χαίρομαι όταν είμαι ερωτευμένος όταν έχω αυτό το χτυποκάρδι, αυτή τη λαχτάρα, τη διάθεση να θέλω να παρουσιάσω την καλύτερη εικόνα του εαυτού μου και να μπορώ και να τη συντηρήσω.

Αυτή την περίοδο το νιώθεις το χτυποκάρδι;

Δόξα τω θεώ, είμαι σε μια χρυσή ισορροπία στη ζωή μου και κάνω τον σταυρό μου γι' αυτό... Γενικά αποφεύγω να μιλώ γι' αυτά, η σχέση μου με τον κόσμο δεν έχει χτιστεί στην ανταλλαγή τέτοιου είδους πληροφοριών. Ξέρω ότι επιθυμούν την .ευτυχία μου και με σεβασμό απαντώ κι εγώ για τόσο ποια ζητήματα.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved