Αλμπάνης για συνεργασία με Φιλιππίδη: «Αναρωτιέσαι “τι άνθρωπο είχα απέναντι μου”»
Showbiz

Αλμπάνης για συνεργασία με Φιλιππίδη: «Αναρωτιέσαι “τι άνθρωπο είχα απέναντι μου”»

O Αντίνοος Αλμπάνης τρέχει και δεν φτάνει αυτή την περίοδο που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ματωμένα χώματα» και στον τρίτο κύκλο του «Έτερος εγώ».

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Θα σε ρωτούν συχνά για τη συνεργασία σου με τον Πέτρο Φιλιππίδη…

Είναι μία διαδικασία σε εξέλιξη και είμαστε όλοι σε αναμονή να δούμε τι θα προκύψει από αυτή τη δικαστική διαδικασία. Προφανώς όταν μαζεύονται τόσα άτομα και κάνουν καταγγελίες δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτοί οι άνθρωποι συντονίστηκαν και είπαν «πάμε να καταστρέψουμε από γινάτι τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη», γιατί είναι και άτομα που τα ξέρουμε χρόνια στον χώρο.

Αναφέρομαι στις καταγγέλλουσες και στους μάρτυρες. Η οικογένεια του θεάτρου είναι μια κλειστή οικογένεια και δεν νομίζω ότι κάποιος έχει μια τόσο Κακή πρόθεση. Από εκεί και πέρα, είμαστε εν αναμονή, σαφώς και είμαστε δίπλα στα θύματα. Δεν μπορώ να διανοηθώ τι μπορεί να έχει περάσει ένα θύμα κάτω από τόσο σκληρές καταστάσεις και δεν πρέπει να τα συζητάμε ελαφρά.

Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου γιατί παλεύω μέσα μου να δικαιολογήσω καταστάσεις, να δικαιολογήσω πράγματα, γιατί η δική μου προσωπική εμπειρία χωρίς αυτό να σημαίνει και τίποτα, ήταν μια καλή εμπειρία. Δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου κάτι σκοτεινό ή ύποπτο.

Οι συνθήκες στις οποίες συνεργάστηκα ήταν σχεδόν ιδανικές, οπότε το να έρχομαι αντιμέτωπος με τέτοιες πληροφορίες με κλονίζει σοβαρά ως άνθρωπο. Αναρωτιέσαι «τι άνθρωπο είχα απέναντί μου, σε περίπτωση που ισχύουν όλα αυτά, πώς μπορεί ένας άνθρωπος να είναι τόσο καλός και ταυτόχρονα τόσο πολύ παραβατικός».

Το μόνο που ζητάω είναι να είμαστε όσο πιο ψύχραιμοι μπορούμε, γιατί πέραν του φερόμενου ως θύτη υπάρχουν από πίσω και οικογένειες και άνθρωποι που περνούν πολύ δύσκολα. Εχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη κι ας μιλήσουμε μετά σε δεύτερο χρόνο.

Πηγή:Real Life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved