Γιώργος Μαζωνάκης: Η μουσική του σύμπραξη με τον super star Arash είναι γεγονός
Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: Η μουσική του σύμπραξη με τον super star Arash είναι γεγονός

Η μουσική συνάντηση δύο super stars, του Γιώργου Μαζωνάκη και του Arash είναι γεγονός και φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης παραγωγού από τη Γερμανία Dj Topic.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποτελεί φαινόμενο της ελληνικής μουσικής, εδώ και 30 χρόνια, με πλούσιο ρεπερτόριο διαχρονικών επιτυχιών, οι οποίες αγαπιούνται από γενιά σε γενιά!

Πάντα πρωτοποριακός και πολυσχιδής ξεχωρίζει τόσο για την υψηλή αισθητική του αλλά και για τις μοναδικές του συνεργασίες μουσικά και δισκογραφικά. Όλα τα τραγούδια που ερμηνεύει με τη σπάνια φωνή του γίνονται επιτυχίες, από το «Ώρες μικρές» που είναι κλασικό ζεϊμπέκικο έως το «Gucci φόρεμα», ένα ραπ τραγούδι.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το album του «Αγαπώ Σημαίνει», καταγράφει σπάνιο ρεκόρ στη σύγχρονη δισκογραφία, αφού όλα τα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει ως single, έχουν κατακτήσει τις ψηλότερες θέσεις στο Top 10 του Official Airplay Chart by Media inspector.

Αυτή τη φορά ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μια ανατρεπτική συνεργασία με τον διεθνούς φήμης Arash, που αναμένεται να ενθουσιάσει και να αποτελέσει το νούμερο 1 τραγούδι του καλοκαιριού και όχι μόνο.

Μία διεθνής συνεργασία, για ένα ραπ τραγούδι που συνδυάζει τα ελληνικά από τον Γιώργο Μαζωνάκη και τα φαρσί (περσικά) από τον Arash, σε παραγωγή του Dj Topic.

Το τραγούδι αποτελεί διασκευή του τραγουδιού «Boro Boro» που σημαίνει «Τώρα Τώρα» και το οποίο παίζεται σε όλο τον κόσμο από το 2005 που κυκλοφόρησε. Ο Dj Topic από τη Γερμανία που αποτελεί σπουδαίο όνομα στη διεθνή μουσική βιομηχανία, υπογράφει αυτή τη νέα διασκευή, η οποία αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μοιράστηκε στα social media του την πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα του music video, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, προβάλλοντας τις ομορφιές της χώρας μας, ενώ το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να προβάλει εικόνες χαράς, αισιοδοξίας και ελληνικής διασκέδασης.


Δείτε εδώ τη φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/Cdn4cDRocN1


Ο Arash με καταγωγή από τη Σουηδία είναι διεθνούς φήμης τραγουδιστής και παραγωγός, έχοντας καταγράψει πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες, σε συνεργασίες μάλιστα με stars από όλο τον κόσμο, όπως ο Snoop Dogg, Shaggy. Sean Paul, T-Pain και πολλούς άλλους. Έχει συμμετάσχει και στη Eurovision το 2009 με τη χώρα του Αζερμπαιτζάν όπου και κατέκτησε την 3η θέση.

Ο Dj Topic από τη Γερμανία αποτελεί «φαινόμενο» για τις μουσικές του επιτυχίες, ενώ καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο επιζητούν τη συνεργασία μαζί του, καθώς είναι παραγωγός με σπάνιο ταλέντο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κέρδισε το στοίχημα της νυχτερινής ψυχαγωγίας με τις sold out εμφανίσεις του κάθε Πέμπτη και Σάββατο στο Κέντρο Αθηνών, συμπληρώνοντας 6 μήνες και συνεχίζει!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στις Κάννες, αφού πρωταγωνιστεί στην ταινία μικρού μήκους «Στον θρόνο του Ξέρξη», της Εύης Καλογηροπούλου, που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο, κατά τη διάρκεια του κορυφαίου ευρωπαϊκού κινηματογραφικού φεστιβάλ.

Η μικρού μήκους ταινία της Εύης Καλογηροπούλου «Στον Θρόνο του Ξέρξη» σε ανάθεση του Onassis Culture, κάνει πρεμιέρα στην Εβδομάδα Κριτικής του 75ου Φεστιβάλ Καννών (18-26 Μαΐου 2022), το παράλληλο διαγωνιστικό τμήμα του ευρωπαϊκού κινηματογραφικού θεσμού με ταινίες δημιουργών απ' όλο τον κόσμο.

Η πρώτη εκδοχή της ταινίας της Εύης Καλογηροπούλου είχε τον τίτλο «Ανήκω σε μένα», ένα έργο σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Αφροδίτης Παναγιωτάκου, Διευθύντριας Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση και σε ανάθεση του φεστιβάλ “You and AI: Through the Algorithmic Lens” που πραγματοποίησε η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στο Πεδίον του Άρεως (24.06-25.07.21) για τον αλγόριθμο και την τεχνητή νοημοσύνη, τη δημιουργικότητα και την ηθική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved