Σκορδά: Η τούρτα υπερπαραγωγή και ο φαντασμαγορικός στολισμός για τα γενέθλια του γιου της, Δημήτρη
Showbiz

Σκορδά: Η τούρτα υπερπαραγωγή και ο φαντασμαγορικός στολισμός για τα γενέθλια του γιου της, Δημήτρη

Η Φαίη Σκορδά έχει αδυναμία στους γιους της και το αποδεικνύει καθημερινά.

Ο μήνας Μάιος για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα είναι ιδιαίτερος καθώς και οι δύο γιοι τους έχουν γενέθλια με διαφορά λίγων ημερών. Στις αρχές του μήνα ήταν τα γενέθλια του μεγάλου τους γιου, Γιάννη και στη συνέχεια ακολούθησαν του μικρού γιου τους, Δημήτρη, που πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 8 του χρόνια.

Όπως ήταν φυσικό η παρουσιάστρια του διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό πάρτι που είχε ως θέμα τα βιντεοπαιχνίδια που τόσο λατρεύει. Έτσι λοιπόν, το πάρτι του, από το μπουφέ και τη διακόσμηση μέχρι την τούρτα ήταν εμπνευσμένο από το αγαπημένο του ηλεκτρονικό παιχνίδι. Το χρώμα που κυριάρχησε ήταν το πράσινο σε διάφορες αποχρώσεις.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε την άκρως εντυπωσιακή τούρτα του Δημήτρη, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσια τα λαχταριστά γλυκίσματα αλλά και να ποζάρει μπροστά στον μπουφέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην γιορτή της μητέρας, ο Δημήτρης της είχε ετοιμάσει μια κόκκινη κάρτα σε σχήμα καρδιάς η οποία στο εσωτερικό της είχε ένα πολύ συγκινητικό και τρυφερό μήνυμα.

«Μαμά σ΄ αγαπώ γιατί με αγαπάς», ήταν το μήνυμα που είχε κάρτα που δέχτηκε η όμορφη παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved