Καίτη Φίνου: Ξέσπασε με την είδηση για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη – Εξοργισμένη η κόρη του, Μαρία
Showbiz

Καίτη Φίνου: Ξέσπασε με την είδηση για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη – Εξοργισμένη η κόρη του, Μαρία

Το μεσημέρι της Τρίτης (17-05) έγινε γνωστό μέσα από το group "Μένουμε Ζωγράφου" στο Facebook ότι πραγματοποιήθηκε η εκταφή του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη υπηρεσιακά. 

"Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς "υπηρεσιακά". Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κρίμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν", ανέφερε η δημοσίευση.

Η Μαίρη Μπάρκουλη, η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, η οποία και ήταν πολύ στενή φίλη με τον αείμνηστο Στάθη Ψάλτη, ξέσπασε μέσα από αναρτήσεις της στο Facebook. «Ντροπή… Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος»

Αργότερα και αφού η Μαίρη Μπάρκουλη επικοινώνησε με τον δήμαρχο, προχώρησε σε νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μέσα από την οποία ανέφερε ότι ως εξήγηση της είπαν ότι δεν βρήκαν κανέναν από τους συγγενείς του και το γεγονός της υπηρεσιακής εκταφής ήταν αποτέλεσμα δημοτικού συμβουλίου.

«Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να βρουν τους συγγενείς του, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την εκταφή. Όλα έγιναν όπως έπρεπε και θα επικοινωνήσω με τον αντιδήμαρχο για τα οστά και τη φροντίδα τους που ζήτησα να το κάνω όπως πρέπει».

Μετά την είδηση αυτή, σχετική ανάρτηση έκανε και η Καίτη Φίνου, η οποία μάλιστα ανέφερε πως ουδείς ειδοποιήθηκε και πως η κόρη του, Μαρία είναι εξοργισμένη.

«Σταθάκο μου......
Κανείς δεν σε ξέχασε απ'όλους όσους σ'αγάπησαν πραγματικά.
Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών και περισσότερο των συγγενών εξ'αίματος -να σημειώσω δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ για την εκταφή-.....η κόρη του Μαρία Ψάλτη το έμαθε πριν λίγες ώρες από τα τηλέφωνα που της έκαναν φίλοι της.Είναι θυμωμένη,λυπημένη,εξοργισμένη για όσα λέγονται γιατί δεν την ειδοποίησε ποτέ και κανείς. Δεν θα τον άφηνε ποτέ τον πατέρα της "μόνο του".......
Ευχαριστεί την Κα Μπαρκουλη που το γνωστοποίησε!
όλα θα διευθετηθούν όπως πρέπει να γίνει, για την ψυχή του....
Ευχαριστεί και το ΣΕΗ και την Αννα Φόνσου για πράγματα που θα μάθετε από τα κανάλια μάλλον,που διψούν για τέτοιες ειδήσεις......
*όσο για μένα (επειδη τον επισκέφθηκα πριν 2 εβδομάδες) έμεινα άφωνη γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε ειδοποιηθεί έστω από το σωματείο.Γιατί κατ'εμέ αφού λέει ο Δήμος πως δεν εύρισκαν κανένα μήπως θα έπρεπε να μάθουν το τηλέφωνο των συγγενών του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών;
Να αναπαυθεί η ψυχή σου Στάθη μου και θα βρίσκεσαι σύντομα εκεί που σου αξίζει», έγραψε.

Δες την ανάρτησή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved