Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή είναι η αδερφή  του – Δείτε την να ποζάρει με τη Δέσποινα Βανδή
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή είναι η αδερφή του – Δείτε την να ποζάρει με τη Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή έχει άριστη σχέση με την αδερφή του αγαπημένου της Βασίλη Μπισμπίκη, την Παναγιώτα και οι δύο γυναίκες πόζαραν μαζί στο φακό!

Η σχέση του ζευγαριού πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και τόσο ο ηθοποιός όσο και η τραγουδίστρια έχουν γνωρίσει τους συγγενείς του άλλου!

Όπως φαίνεται η Δέσποινα Βανδή με την Παναγιώτα Μπισμπίκη έχουν έρθει αρκετά κοντά και διατηρούν άψογες σχέσεις.

Συχνά περνούν χρόνο μαζί και δεν διστάζουν να ανεβάσουν και κοινές φωτογραφίες τους στα social media.

Σε στόρι της η Δέσποινα Βανδή πόσταρε ένα στιγμιότυπο όπου είναι αγκαλιά και χαμογελούν. «Με το κορίτσι μου εδώ», σχολίασε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Σίγουροι πλέον για τα συναισθήματα τους και όσα τους ενώνουν, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν κρύβουν τον ερωτά τους. Είναι διαχυτικοί μεταξύ τους στις δημόσιες εμφανίσεις τους και ιδιαίτερα εξωστρεφείς στα social media.

Τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και ο ηθοποιός δεν κρύβουν πλέον στιγμή τον έρωτά τους, αλλά και τον έντονο θαυμασμό που νιώθει ο ένας για τον άλλον. Όλα δείχνουν πως έχουν μέλλον σαν ζευγάρι και ότι έχουν να ζήσουν πολλές στιγμές μαζί.

Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορεί έντονα η φήμη για το ενδεχόμενο του γάμου για το ζευγάρι, με τους περισσότερους να τους εύχονται τα καλύτερα. Πάντως, όταν ρωτήθηκε η τραγουδίστρια αν παντρεύεται, η ίδια δεν επιβεβαίωσε -αλλά ούτε διέψευσε τις φήμες!

Δείτε τη Δέσποινα να ποζάρει με την αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved