Απόστολος Ρουβάς: Από το survivor στην... Κέρκυρα – Η φωτό με τον αδερφό του, Νίκο
Showbiz

Απόστολος Ρουβάς: Από το survivor στην... Κέρκυρα – Η φωτό με τον αδερφό του, Νίκο

Ο Απόστολος Ρουβάς μετά το survivor επέστρεψε στη γενέτειρά του, την Κέρκυρα, αφού πέντε μήνες που ήταν στον Άγιο Δομίνικο του είχε λείψει η οικογένειά του!  

Ο Απόστολος βρίσκεται στο νησί των Φαιάκων και ο αδερφός του, Νίκος περήφανος για τον Απόστολο δημοσίευσε φωτογραφία τους μετά από καιρό στο instagram.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Απόστολος κατάφερε να μείνει στον Άγιο Δομίνικο σχεδόν 20 εβδομάδες, λαμβάνοντας 3.500 ευρώ ανά εβδομάδα, έχοντας δηλαδή συγκεντρώσει περίπου 70.000 ευρώ.

Ο σεφ θέλησε να ταξιδέψει έως την Κέρκυρα και ο Νίκος, ο οποίος είναι ο μικρότερος από τα αδέρφια Ρουβά, και πρόκειται για ένα παιδί που αποκτήθηκε από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του Σάκη, του Απόστολου και του Βασίλη.

Ο Νίκος Ρουβάς δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας, «Welcome back bro»

Ποιος είναι ο Απόστολος Ρουβάς

O Απόστολος Ρουβάς αδερφός του γνωστού τραγουδιστή, Σάκη Ρουβά είναι μάγειρας και συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ως σεφ στο "Πάμε Δανάη".

Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1977 στην Κέρκυρα. Εργάστηκε επί πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μετρ σε μαγαζιά της Κέρκυρας, αλλά και της Αθήνας. Στην Αθήνα μετακόμισε πριν από περίπου 8 χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Με αυτά τα χρήματα αποχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved