Στάθης Ψάλτης: Ξεσπά η κόρη του με την εκταφή του - Απαράδεκτο,ο πατέρας μου θα κλαίει από εκεί πάνω
Showbiz

Στάθης Ψάλτης: Ξεσπά η κόρη του με την εκταφή του - Απαράδεκτο,ο πατέρας μου θα κλαίει από εκεί πάνω

Χαμός έχει γίνει με την εκταφή του Στάθη Ψάλτη μετά τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τον θάνατό του.

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, τον οποίο και το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί μέχρι και σήμερα, μέσα από τις ταινίες που πρωταγωνίστησε, αλλά και τις ατάκες του, που έχουν μείνει αξέχαστες!

Μέσω μίας ανάρτησης έγινε γνωστή η είδηση της εκταφής στα social media και η σύζυγος του αξέχαστου Ανδρέα Μπάρκουλη υπογράμμισε ότι η εκταφή του αείμνηστου ηθοποιού έγινε «υπηρεσιακά».

Η Μαρία Ψάλτη, κόρη του Στάθη Ψάλτη, ξέσπασε μιλώντας στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso: «Και πείτε ότι εμένα δε με έβρισκαν. Δεν βρήκαν ούτε τη σύζυγό του, Χριστίνα, ούτε τον αδερφό του Γιάννη, ούτε την Καίτη Φίνου, με την οποία μιλάμε συνεχώς; Είναι απαράδεκτα πράγματα όλα αυτά και λυπάμαι που ο πατέρας μου θα κλαίει από εκεί πάνω που βρίσκεται με όσα συμβαίνουν στην πόλη την οποία αγάπησε και προσέφερε τόσα πολλά».

Ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, ο οποίος βρίσκεται στο Γηροκομείο Αθηνών ανέφερε: «Πρώτη φορά το ακούω από εσάς. Σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε. Η ανιψιά μου πηγαίνει κάθε Σάββατο και ανάβει το καντηλάκι του. Προχθές μιλήσαμε και μου το ανέφερε μάλιστα. Είναι τραγικό, ένας Στάθης Ψάλτης να μην έχει ούτε ένα μνήμα 2×2 για να μπορούμε να τον θυμόμαστε.

Λυπάμαι πραγματικά, γιατί εκεί στου Ζωγράφου, ο Στάθης ήταν και αντιδήμαρχος και είχε δώσει τη ψυχή του». Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει η τελευταία του σύζυγος, Χριστίνα Ψάλτη για το θέμα της εκταφής, απάντησε: «Ούτε ξέρω, ούτε που με νοιάζει. Δεν μιλάω μαζί της».

Σήμερα, 18 Μάη ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, με αφορμή την εκταφή του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή, Happy Day ότι έγιναν προσπάθειες επαφής με την οικογένεια του εκλιπόντος αλλά ήταν άκαρπες και έτσι προχώρησαν στην διαδικασία της εκταφής.

Συγκριμένα ο Δήμαρχος τόνισε: «Ο Στάθης Ψάλτης ενταφιάστηκε στις 24/4/17, παρήλθε η ημερομηνία ταφής του χωρίς να εκδηλωθεί ενδιαφέρον από την οικογένειά του, την ξέρουν την προβλεπόμενη διαδικασία. Τα οικονομικά θέματα δεν ήταν τακτοποιημένα από την οικογένεια».

Δείτε και το βίντεο παρακάτω από το Happy Day!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved