Ψέματα: Θάνος Τοκάκης: Ο γάμος με πασίγνωστη ηθοποιό, ο θάνατος που τον λύγισε και ο ρόλος στη σειρά
Showbiz

Ψέματα: Θάνος Τοκάκης: Ο γάμος με πασίγνωστη ηθοποιό, ο θάνατος που τον λύγισε και ο ρόλος στη σειρά

Ψέματα: Στην τηλεόραση και μέσα από τη νέα σειρά του Alpha που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία, πρωταγωνιστεί ο Θάνος Τοκάκης. Στο πλευρό του μάλιστα και για πρώτη φορά έχει την σύζυγό του, Βίκυ Παπαδοπούλου.

Ο ρόλος στη σειρά, η καριέρα και η βράβευση

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Μετά το τέλος της σπουδών του ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός στο θέατρο συμμετέχοντας σε διάφορες παραστάσεις. Έγινε αρκετά γνωστός στο ευρύ κοινό το 2005 όταν πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά του Mega Channel Πενήντα Πενήντα. Εκεί από το 2005 μέχρι το 2011 υποδύθηκε τον Αχιλλέα Λινάρδο.
Ακολούθησαν κι άλλες τηλεοπτικές συμμετοχές στις σειρές 10η εντολή, Σε είδα, Αληθινοί Έρωτες, Ο 3ος Νόμος και Ου Φονεύσεις. Τη σεζόν 2021 έκανε την εμφάνισή του στην σειρά Καρτ Ποστάλ.

Το 2011 του απονεμήθηκε το βραβείο υποκριτικής "Βραβείο Χορν" για την ερμηνεία του στον ρόλο του Σερ Άντριου στη Δωδέκατη νύχτα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου.

Ο ρόλος στη σειρά

Δήμος Σωτηρόπουλος (Θάνος Τοκάκης)
Ο Δήμος έχει σπουδάσει Νομική, αλλά ποτέ δε την άσκησε ως επάγγελμα. Προτίμησε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, αλλά κι αυτό το εγκατέλειψε προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στα δύο του παιδιά, καθώς μεγάλωναν. Υπομονετικός, στοργικός πατέρας και αφοσιωμένος σύζυγος της Κάτιας, ο Δήμος είναι η προσωποποίηση της ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής. Δεν είναι, όμως, πάντα όλα όπως φαίνονται. Η περίεργη και απόμακρη συμπεριφορά της Κάτιας, οδηγεί τη σχέση τους σε απρόσμενα μονοπάτια και η ισορροπία του ζευγαριού αναταράσσεται, χωρίς επιστροφή.

Ο γάμος με την ηθοποιό Βίκυ Παπαδοπούλου

Ο γάμος τους είχε γίνει την Κυριακή 3 Σεπτεµβρίου του 2017 σε ένα γραφικό εκκλησάκι στην Πάτμο, µε το ζευγάρι να έχει κοντά του µόνο στενούς συγγενείς του και ελάχιστους φίλους, από τους οποίους είχε ζητήσει να τηρήσουν... σιγήν ιχθύος.
Ήταν επιθυμία και των δύο να παντρευτούν κάτω από άκρα μυστικότητα στο όμορφο νησί της Αποκάλυψης. Ενώθηκαν µε τα δεσµά του γάµου, όµορφα και διακριτικά, όπως ήθελαν και δεν επέτρεψαν σε κανέναν να εισβάλλει στην τόσο όμορφη προσωπική τους στιγμή.

Δες στη gallery φωτό από παλαιότερες εξόδους τους

Από τότε συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο χωρίς να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με τα προσωπικά τους αλλά μόνο με τη δουλειά τους. Φέτος τους απολαμβάνουμε μαζί στη σειρά Ψέματα. «Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, μας αρέσει το Θέατρο, ο κινηματογράφος, κάνουμε ωραία παρέα. Ταιριάζουμε. Υπάρχει σεβασμός, αλληλοεκτίμηση. Για μένα είναι εύκολο να ζω μ' έναν ηθοποιό. Ελπίζω και για εκείνον! Υπάρχουν φορές που έχουμε αρκετό κοινό ελεύθερο χρόνο, άλλες όχι. Τις βρίσκουμε τις ισορροπίες μας, υπάρχει κατανόηση, κι όταν θες να βρεις χρόνο, τον βρίσκεις», έχει πει η ηθοποιός μιλώντας για τη σχέση τους.

Ο θάνατος που τον λύγισε

Ο ηθοποιός έχασε τον λατρεμένο του αδερφό τον Ιούλιο του 2021, μια απώλεια που τον τσάκισε. Ο Βασίλης Τοκάκης ήταν μόλις 44 χρονών και άφησε πίσω του δύο παιδιά.

Ο αδελφός του, ο γνωστός ηθοποιός Θάνος Τοκάκης είχε αποκαλύψει μόλις πριν λίγο καιρό από την απώλεια, τη σοβαρή ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε το 2019 ο αδερφός του.

Ο ηθοποιός είχε πει στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος: «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο αδελφός μου περνά μια περιπέτεια με την υγεία του» είχε πει χαρακτηριστικά. «Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019. Ένας πάρα πολύ δύσκολος καρκίνος» ενώ είχε αναφερθεί στο βιβλίο που έγραψε ο αδελφός του με τίτλο «Άνοιξη μυαλού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved