Δέσποινα Βανδή: Η εξομολόγηση για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Η εξομολόγηση για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της

Ένα νέο κεφάλαιο πρόκειται να ανοίξει σε λίγο καιρό για τη Δέσποινα Βανδή και την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

Οι αλλαγές στη ζωή της ραγδαίες! Τους τελευταίους μήνες η καθημερινότητα της Δέσποινας Βανδή ήρθε πάνω-κάτω. Χώρισε, ερωτεύτηκε ξανά, ξεκίνησε να δουλεύει ως παρουσιάστρια και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη ξανά με νέα δεδομένα.

Σε λίγους μήνες, πρόκειται να αποχωριστεί την κόρη της Μελίνα, καθώς μόλις τελειώσει το Λύκειο, η 18χρονή θα βρεθεί στο Λονδίνο προκειμένου να σπουδάσει υποκριτική. «Χάρηκα όταν η Μελίνα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει τα όνειρα της. Το παιδί μου έχει μια φωνή μέσα της που κάτι της λέει και είναι σημαντικό. Αρχίζει το ταξίδι της ζωής της.

Εύχομαι να της έχω δώσει τα εφόδια που χρειάζεται, θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι και τα δύο μου παιδιά. Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, θα πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ». Μέχρι τότε, μαμά και κόρη κάνουν βόλτες και περνούν ξένοιαστες στιγμές μαζί, με την Δέσποινα να προετοιμάζεται ψυχολογικά για τη δύσκολη στιγμή του αποχωρισμού.

Συνειδητοποιώντας πως έφτασε η στιγμή η κόρη της να ανοίξει τα δικά της φτερά, κυριεύεται από περηφάνια και ενθουσιασμό. «Και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει για την Αγγλία για να σπουδάσει υποκριτική.

Της είπα: "Παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις"», εξομολογήθηκε στο Queen.gr. Η Δέσποινα είναι πεπεισμένη πώς η κόρη της θα διαπρέψει, καθώς από μικρή είχε εκφράσει την αγάπη της στην τέχνη.

«Από πολύ μικρή, πρέπει να ήταν τότε 8 χρονών. Η Μελίνα από τότε ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε.

Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες», συμπλήρωσε η Δέσποινα.

Η τραγουδίστρια σε κάθε ευκαιρία εξομολογείται πως δεν θα μπορούσε να έχει πιο σπουδαία παιδιά, ευγνωμονώντας τον θεό που της χάρισε τη Μελίνα και τον Γιώργο.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved