Αντιγόνη Κουλουκάκου: Τα 5 όπλα της Ιουλίας από τη Γη της Ελιάς για να νικάει τον χρόνο
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Τα 5 όπλα της Ιουλίας από τη Γη της Ελιάς για να νικάει τον χρόνο

Προτού την κερδίσει η, υποκριτική, η Αντιγόνη Κουλουκάκου συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, οργώνοντας τις Ιταλικές πασαρέλες.

Με το φλογερό σεξαπίλ της που θυμίζει Ιταλίδα σταρ του σινεμά, η «Ιουλία» από τη «Γη της Ελιάς» ξεχωρίζει για τη νεανική και φρέσκια της όψη. Τι και αν ο ελεύθερος χρόνος της είναι περιορισμένος, λόγω των καθημερινών γυρισμάτων που κάνει για την επιτυχημένη σειρά του ΜΕGΑ καταφέρνει να έχει πάντα μια τόσο λεία, λαμπερή επιδερμίδα.

Παρά το συνεχόμενο και «σκληρό» μακιγιάζ που αναγκαστικά υιοθετεί για τις ανάγκες της τηλεόρασης, η ίδια έχει βρει τον τρόπο να φέρει τις ισορροπίες για να βοηθήσει το πρόσωπο της να ξεκουραστεί τις ώρες που βρίσκεται μακριά από τον φακό. «Από μικρή μου άρεσε οτιδήποτε έχει να κάνει με την περιποίηση προσώπου και σώματος.

Μεγαλώνοντας και ταξιδεύοντας πολύ λόγω σπουδών και στη συνέχεια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ανακάλυψα τι μου ταιριάζει και τι όχι». Είπε η Αντιγόνη, μιλώντας αποκλειστικά στο Beaute.

1. Νωρίς για ύπνο

Όσο κουρασμένο κι αν είναι από το υπερφορτωμένο πρόγραμμα της η Αντιγόνη φροντίζει να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και να κοιμάται σωστά. «Για εμένα, το νούμερο ένα μυστικό ομορφιάς είναι ο ύπνος.

Μου αρέσει να ξεκουράζομαι και απολαμβάνω τον ύπνο για τουλάχιστον 7-8 ώρες. Συνήθως προσπαθώ να κοιμάμαι πριν τα μεσάνυχτα. Είναι πολύ σημαντικό να κοιμάσαι νωρίς κάθε βράδυ και να ξυπνάς νωρίς το πρωί», είπε.

2. Όχι στο μακιγιάζ, ναι στην περιποίηση

Μπορεί τα πολλά και συνεχόμενα γυρίσματα να επιβάλλουν το βαρύ μέικ απ, όμως η Αντιγόνη έχει βρει το κλειδί για την λάμψη της επιδερμίδας της. «Όποτε τύχει να μακιγιαριστώ, δεν παραλείπω ποτέ και για κανένα , λόγο να αφαιρέσω το μακιγιάζ πριν πάω για ύπνο και μετά τον καθαρισμό, να ενυδατώσω το δέρμα ρε τονωτική λοσιόν.

Δυο φορές την εβδομάδα περιποιούμαι την επιδερμίδα μου με μάσκα προσώπου. Αντηλιακό προσώπου φοράω μόνο το καλοκαίρι και το προσάρμοζα ανάλογα σε ποια χώρα βρίσκομαι. Τα μόνο σίγουρο είναι ότι εναλλάσσω εκ περιτροπής τις αγαπημένες μου κρέμες περιποίησης προσώπου κάθε έξι μήνες», τόνισε.

3. Όμορφα μαλλιά χωρίς πιστολάκι

Η Αντιγόνη αποκάλυψε τα μυστικά που κάνουν τα μαλλιά της να φαίνονται γερά και υγιή. «Ανάμεσα στις αγαπημένες ρουτίνες περιποίησης, είναι οι μάσκες αναδόμησης και ενυδάτωσης, που κάνω δύο φορές τον μήνα.

Όσο για hairstyling μου αρέσει το φυσικό Ιοοκ. Ειδικά το καλοκαίρι, δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ πιστολάκι. "Ινδιάνα" είναι το nickname μου για το καλοκαίρι» δήλωσε μεταξύ άλλων.

4. Διατροφή

Τα μυστικά που κάνουν τη σιλουέτα της αψεγάδιαστη. «Ένα βασικό μυστικό μου, είναι ότι αποφεύγω να τρώω μετά τις 8 το βράδυ. Αν τύχει να βγω με φίλους το βράδυ για φαγητό, τότε φροντίζω να παραγγέλνω κάτι μαγειρεμένο, αλλά όχι μαγειρευτό. Με δυο λόγια, το βράδυ αποφεύγω ωμά λαχανικά και sushi για δείπνο, θα προτιμήσω λίγο άπαχο κρέας με βραστά λαχανικά η ψάρι.

Δεν είμαι vegeterian, μιας και έχω μάθει από μικρή τη σημασία του "παν μέιρον άριστον". Η εβδομαδιαία διατροφή μου περιλαμβάνει... τα πάντα. Όσπρια, λαδερά, κρέας και αυγά μια φορά την εβδομάδα και ψάρι δύο φορές την εβδομάδα», παραδέχθηκε.

5. Διαλογισμός και πιλάτες

Όταν μιλάμε για ωραίο σώμα και ιδανικές αναλογίες μιλάμε για γυμναστική! Η Αντιγόνη φροντίζει να γυμνάζεται και να κάνει διαλογισμό. «Το σώμα μου το φροντίζω κάνοντας πιλάτες και είμαι πολύ χαρούμενη που άρχισα ξανά το μπαλέτο.

Ως μπαλαρίνα, βρίσκω κοινά στοιχεία στην πειθαρχία των ασκήσεων του πιλάτες και του μπαλέτου, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το Barre a terre. Επιλέγω να ξεκουράζομαι κάνοντας meditation, κοιτάζονται τη θάλασσα και προσπαθώντας να περιορίσω τις σκέψεις μου, απολαμβάνοντας το φυσικό τοπίο», ανέφερε.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved