Καινούργιου: Ο χωρισμός από τον Τσαγκρίδη, οι… μπηχτές για τα προσωπικά της και η αρχή στο νέο σπίτι
Showbiz

Καινούργιου: Ο χωρισμός από τον Τσαγκρίδη, οι… μπηχτές για τα προσωπικά της και η αρχή στο νέο σπίτι

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά από διάφορα δυσάρεστα που συνέβησαν στη ζωή της, αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή και να μετακομίσει σε ένα νέο σπίτι, το οποίο και είναι των ονείρων της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, με το τηλεοπτικό κοινό να την παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την εκπομπή της "Super Kατερίνα", στην οποία σχολιάζονται και όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.

Η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ στα προσωπικά της πηγαίνει όλο και καλύτερα και η πορεία της έχει ανοδική πορεία κατά κύριο λόγο, στα προσωπικά της υπάρχει ένα κενό, το οποίο και η ίδια θα ήθελε να καλύψει μέσα από έναν νέο μεγάλο έρωτα. Η παρουσιάστρια ήταν επί χρόνια ζευγάρι με τον 32χρονο επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τον οποίο και ήταν ιδιαίτερα ερωτευμένοι, αλλά η σχέση τους έληξε πριν από μερικούς μήνες, με την Κατερίνα Καινούργιου να το επιβεβαιώνει στον αέρα της εκπομπή της, με αφορμή το θέμα της κατάψυξης ωαρίων.

Η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά: «Όταν δεν είσαι σε σχέση - που αυτό βιώνω και εγώ- να μπεις σε αυτή τη διαδικασία; Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Οπότε μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι εγώ. Οπότε να μπω σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχω έναν άνθρωπο, λέω πω ρε γαμ@@@. Μεγαλώνω και τα έχω καταφέρει στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια... Με πιάνει όλο αυτό»

Πριν από μερικούς μήνες και ακριβώς για το γεγονός ότι η ίδια θέλει όπως και δήποτε να αποκτήσει παιδία στο μέλλον, η παρουσιάστρια προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων, μια κίνηση που όπως δήλωσε και αργότερα, την γέμισε ελπίδα και αισιοδοξία.

Η αλήθεια είναι πως στην εκπομπή "Super Κατερίνα" πολλές φορές οι αυνάδελφοί της από το πάνελ της έχουν πετάξει σπόντες για την προσωπική της ζωή, ρωτώντας της στον αέρα το αν έχει βγει ραντεβού αυτήν την περίοδο, με την ίδια να απαντά με χίουμορ πάντα το ότι επειδή είναι χαμογελαστή και πιο ευδιάθετη, δεν σημαίνει ότι βγήκε ραντεβού. Μάλιστα αρκετά πρόσφατα, σε μια μπηχτή του Ανδρέα Μικρούτσικου, η οποία και άφησε υπαινιγμούς για νέα σχέση, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Ναι ουου η μία σχέση μετά την άλλη έρχεται. Η μοναδική σχέση που με απασχολεί το τελευταίο διάστημα είναι με τον Θέμη Μάλλη».

Μέσα σε όλο αυτό το παρασκήνιο, η όμορφη παρουσίαστρια προχώρησε και σε μια πολύ μεγάλη αλλαγή, με την ίδια να αποφασίζει να αφήσει το παλιό της σπίτι και να μετακομίσει σε ένα καινούργιο, κάτι που την γέμισε με αμέριστη χαρά και ανανέωση, ενώ δήλωσε κιόλας ότι ήταν εκείνο ακριβώς που χρειαζόταν.

Η ίδια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουνα. Το χρειαζόμουνα και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό»

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από το νέο της σπίτι:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved