Στάθης Ψάλτης: «Σήμερα το δημοτικό συμβούλιο θα έχει ως θέμα τη μεταφορά των οστών του…»
Showbiz

Στάθης Ψάλτης: «Σήμερα το δημοτικό συμβούλιο θα έχει ως θέμα τη μεταφορά των οστών του…»

Ήταν 21 Απριλίου του 2017 όταν ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όσους τον αγαπούσαν. Το πρωί της Τρίτης (17/5), πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του, πραγματοποιήθηκε η εκταφή του στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. 

Ωστόσο, η εκταφή του ηθοποιού έγινε υπηρεσιακά, από το Νεκροταφείο Ζωγράφου και προκάλεσε αντιδράσεις.

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησαν σχετικά οι κ.κ. Θεόδωρος Μετικαρίδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Ζωγράφου, και Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Σήμερα το δημοτικό συμβούλιο θα έχει ως θέμα τη μεταφορά των οστών του Στάθη Ψάλτη που ήδη φυλάσσονται σε ειδικό χώρο στο οστεοφυλάκιο. Τα οστά θα τοποθετηθούν με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου σε οστεοθήκη που υπάρχει ήδη στο μαυσωλείο για τους διατελέσαντες δημοτικούς συμβούλους κλπ.», σημείωσε ο κ. Μετικαρίδης.

«Ο δήμαρχος είπε ότι έγινε προσπάθεια από το κοιμητήριο να επικοινωνήσουν με τους οικείους του Στάθη Ψάλτη. Αυτό δεν κατέστη δυνατό. Μετά το τέλος μιας κηδείας δίνεται έγγραφο στους οικείους που τους ενημερώνει για τα της διαδικασίας. Ο Στάθης Ψάλτης πέθανε το 2017. Το 2020 έκλεισε η τριετία και έπρεπε να δούμε τι θα γίνει με την εκταφή του. Δόθηκε και παράταση δύο χρόνων», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Αφού δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία, πώς και δε σκέφτηκαν να καλέσουν σε εμάς; Οι άνθρωποι αλλάζουν τηλέφωνα συχνά. Θα είχε λυθεί το πρόβλημα. Η κόρη του Στάθη Ψάλτη σε συνεννόηση με εμάς, έχει σκεφτεί ότι καλό θα ήταν να μεταφερθούν τα οστά στο μαυσωλείο του Α’ νεκροταφείου, όπου φυλάσσονται τα οστά και άλλων ηθοποιών. Θα πρέπει να μιλήσουν από το δήμο με την κόρη του Στάθη Ψάλτη για να παρθεί η τελική απόφαση, και να μην πάρει την απόφαση το δημοτικό συμβούλιο», ανέφερε από την πλευρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved