Βίκυ Καγιά: 9+1 φωτογραφίες με μαγιό που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της
Showbiz

Βίκυ Καγιά: 9+1 φωτογραφίες με μαγιό που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της

Στα λαμπερά κορίτσια της ελληνικής showbiz δεν μπορείς να μην εντάξεις και την Βίκυ Καγιά

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της χώρας και έχει ασχοληθεί με την επιχειρηματικότητα, αλλά και με το μόντελινγκ.

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα πρόσωπο, που σε κάθε της δημόσια εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα, όχι μόνο με το απίθανο στυλ της, αλλά και με το πολύ ζεστό χαμόγελό της. Η ίδια είναι πολύ ευτυχισμένη, μιας και με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, έχουν δημιουργήσει μια πολύ αγαπημένη οικογένεια.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Μπιάνκα και τον Κάρολο, τα οποία και τους έχουν κλέψει την καρδιά και είναι πάντα δίπλα τους σε κάθε τους βήμα. Η ίδια ωστόσο διαθέτει και ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz και αρκετές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει δημοσιεύσει στιγμιότυπα, τόσο από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, όσο και από την προσωπική της ζωή.

Επειδή πλησιάζει το καλοκαιράκι και η διάθεση είναι στα ύψη, σας παρουσιάζουμε 9+1 φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά με μαγιό που είμαστε σίγουροι ότι θα σας αφήσουν με το στόμα… ανοιχτό, καθώς οι τέλειες αναλογίες της δεν περνούν απαρατήρητες.

Δείτε την gallery.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved