Παναγιώτα Βλαντή: Η αλλαγή στην εμφάνιση, η επέτειος γάμου και το ενδεχόμενο ενός παιδιού
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: Η αλλαγή στην εμφάνιση, η επέτειος γάμου και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Η Παναγιώτα Βλαντή ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε για τον γάμο της, την επέτειο που είναι σε λίγες μέρες, την αλλαγή στην εμφάνισή της και το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Αρχικά ανέφερε: «Έχω περάσει πάρα πολλά στάδια ανασφάλειας και με τη δουλειά που κάνω… και τη δουλειά αυτή να μην έκανα, πάλι θα είχα περάσει. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ανασφάλεια. Μικρότερη είχα περισσότερη ανασφάλεια για το πώς θα βγω. Όποια πει ότι της αρέσουν οι ρυτίδες, εμένα δεν μου αρέσουνε. Αλλά δεν θέλω να μεγαλώνω και να γίνομαι κάτι άλλο. Δεν έχω κάνει όμως πλαστικές γιατί φοβάμαι την αλλαγή»!

Η ηθοποιός είναι ένα χρόνο παντρεμένη και τόνισε: «Δεν έχω καταλάβει τίποτα. Με το που κάναμε το γάμο μπήκα σε τρεις δουλειές. Δεν γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, τρία χρόνια, πέσαμε και στον κορoνοϊό. Είτε παντρευτείς είτε όχι προς το παρόν δεν έχω καταλάβει διαφορά, νομίζω τα παιδιά κάνουν πολλές διαφορές σε ένα ζευγάρι».

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, είπε η Παναγιώτα Βλαντή: «Όλα είναι στο μυαλό μας σχετικά με τα παιδιά. Χωρίς άγχος και χωρίς πίεση, όχι με την έννοια του χρόνου, αλλά με την έννοια να μην αγχωθούμε γιατί αυτό φέρνει πολλές φορές άλλο αποτέλεσμα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved