Η Παπαρίζου στο gossip-tv: Η καλοκαιρινή περιοδεία, η επανένωση των Antique και ο ρόλος στη Unicef
Showbiz

Η Παπαρίζου στο gossip-tv: Η καλοκαιρινή περιοδεία, η επανένωση των Antique και ο ρόλος στη Unicef

Φέτος το καλοκαίρι… υπάρχει λόγος… το πάρτι να αρχίσει με την Έλενα Παπαρίζου, η οποία κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις σε hot spot σημεία της Ελλάδας, με ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί.

Με αφορμή την περιοδεία της, το gossip-tv και η Διονυσία Ζαπατίνα συνομίλησαν μαζί της

Με υπέροχη διάθεση, παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο βράδυ η κακοκαιρία κατέστρεψε ολοσχερώς τον κήπο της, η ίδια δεν έχασε στιγμή τη διάθεσή της αφού μετά από δυο χρόνια θα μπει και πάλι σε ρυθμούς περιοδείας και θα διασκεδάσει κι εκείνη μαζί με το κοινό της, που τόσα χρόνια την ακολουθεί.

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την επανασύνδεσή της με τον Νίκο Παναγιωτίδη, την επιλογή της να κάνει επανεκτέλεση τη μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Αλκαίου, τη μεγάλη της λαχτάρα για αυτή την περιοδεία αλλά και τον ρόλο της ως η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF) στην Ελλάδα.

«Την περιμένω πολύ καιρό γιατί πέρσι ήταν ένα πιο δύσκολο καλοκαίρι, είχαμε πολλά μέτρα. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ πιο ελεύθερα. Ξεκινήσαμε από τις 14 Μαΐου στα Τρίκαλα που κάναμε και τη μεγάλη συναυλία για τα εγκαίνια της Κλιάφα που είναι και ο δικός μας χορηγός στην περιοδεία. Συνεχίζουμε, πάμε Ηράκλειο, στο θέατρο Τεχνόπολις 4 Ιουνίου, 8 θα είμαστε στο Βεάκειο μετά πάμε Θεσσαλονίκη και μετά Λάρισα. Τον Ιούλιο θα λείπω ένα μικρό διάστημα που θα πάω Σουηδία με τους Antique για να κάνω μια μίνι περιοδεία. Επιστρέφω τον Αύγουστο που συνεχίζεται εδώ η περιοδεία και ο Σεπτέμβριος φέρνει πολλά ωραία πράγματα που ακόμη δεν είμαι έτοιμη να σας τα αποκαλύψω αλλά θα ενημερωθείτε»

Γενικότερα λοιπόν το καλοκαίρι σου θα περάσει με περιοδεία. Δεν είναι κουραστικό αυτό για σένα;

«Είναι μεγάλη μου χαρά, ειδικά μετά από αυτά τα δυο χρόνια που λόγω συνθηκών δεν μπορούσαμε να εργαστούμε με τον τρόπο που θέλαμε και αγαπάμε να κάνουμε. Με μεγάλη μου χαρά θα το κάνω κι ας κουραστώ χίλιες φορές»

Από το 1999 που ξεκίνησες την καριέρα σου με τους Antique πίστευες ότι θα φτάσουμε στο σήμερα και θα εξακολουθείς να είσαι ένα από ένα πρώτα ονόματα και με τεράστιες επιτυχίες

«Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή. Εγώ το μόνο πράγμα που ξέρω είναι ότι είμαι πολύ ευγνώμων προς τους θαυμαστές μου, ότι τους αγαπώ πάρα πολύ, ότι συνεχίζουν και με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, αποκτώ και καινούργιους και πιο νέα παιδιά. Αυτό βέβαια δεν γίνεται από μόνο του, δουλεύει όλη η οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που μου εμπιστεύεται τα τραγούδια του, τρέχει μαζί μου και παλεύει πολύ δυνατά μαζί μου για να κάνουμε ωραία πράγματα»

Πώς είναι για σένα η επανασύνδεση των Antique και την επιλογή του «Τι Τι;»; Γιατί ξέρω ότι είσαι ένα συναισθηματικό πλάσμα..

«Είναι πολύ συγκινητικό γιατί πάντα λέω «κάθε αρχή και αθώα» και όταν ξαναέγινε αυτή η επανασύνδεση έγινε αυτό ακριβώς που έψαχνα και πιστεύω ότι αυτό βρήκαμε πάλι μαζί με τον Νίκο. Γιατί και ο Νίκος λείπει αρκετό διάστημα»

Την είχατε χάσει την επαφή σας;

«Την είχαμε χάσει για κάποια χρόνια και ήταν εντελώς φυσιολογικό γιατί εγώ δούλευα και πενθήμερα, νύχτα… Ο Νίκος είχε μια διαφορετική δουλειά, πολύ πετυχημένος… πατέρας τριών παιδιών… πολύ διαφορετικές ζωές αλλά δεν είναι ότι δεν γνώριζε ο ένας για τον άλλον. Πάντα υπήρχε αυτή η επαφή»

Γιατί διαλέξατε το «Τι Τι;»

«Γιατί θέλαμε τον Γιώργο Αλκαίο ως γούρι μας. Όπως ήταν το «Ώπα ώπα», όταν ξεκινήσαμε το 1999. Γιατί ήταν διπλός ο τίτλος, το οποίο είναι κάτι που κάνει τον Σκανδιναβό να νιώθει πως ξέρει να μιλάει ελληνικά….», είπε μεταξύ άλλων

Η ίδια απάντησε για το αν θα επέστρεφε στη Eurovision αλλά και για τον ρόλο της ως πρέσβειρα της Unicef

Δες όλα όσα αποκάλυψε στο αποκλειστικό βίντεο

Δες μέσα από φωτογραφίες όλα όσα έγιναν στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved