Αποκλειστικό – Χριστίνα Ψάλτη: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση της εκταφής και η αθόρυβη κίνηση
Showbiz

Αποκλειστικό – Χριστίνα Ψάλτη: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση της εκταφής και η αθόρυβη κίνηση

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την είδηση της «υπηρεσιακής» εκταφής του Στάθη Ψάλτη.

Πέντε χρόνια μετά το θάνατό του Στάθη Ψάλτη, κινήθηκαν οι διαδικασίες εκταφής «υπηρεσιακά» καθώς όπως έγινε γνωστό οι προσπάθειες του Δήμου Ζωγράφου να επικοινωνήσει με οικεία πρόσωπα του αείμνηστου ηθοποιού, έπεσαν στο «κενό».

Η ανακοίνωση του Δήμου Ζωγράφου ανέφερε σχετικά: «Μετά την πάροδο πέντε ετών – το ανώτατο διάστημα που προβλέπεται – αναζητήθηκαν οι συγγενείς του για την διαδικασία της εκταφής αλλά δεν βρέθηκε κανείς και ο Δήμος προχώρησε σε υπηρεσιακή εκταφή».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr ούτε η τελευταία σύζυγός του, Χρίστινα Ψάλτη ενημερώθηκε από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Ζωγράφου. Όπως μας μετέφερε πηγή από το στενό της περιβάλλον, η επικοινωνία μαζί της κατέστη ανέφικτη καθώς η ίδια έχε αλλάξει νούμερο τηλεφώνου. Η Χριστίνα Ψάλτη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενημερώθηκε και εκείνη για την υπηρεσιακή εκταφή από τα social media, ωστόσο κινήθηκε αθόρυβα και δίχως να δημοσιοποιήσει τις προθέσεις της αναφορικά με το θέμα.

«Η Χριστίνα Ψάλτη αφού είδε τη σχετική ανάρτηση στα social media, το επόμενο πρωί, επισκέφτηκε τον Δήμο Ζωγράφου και ζήτησε να κινηθεί η απαραίτητη διαδικασία ώστε τα οστά του Στάθη Ψάλτη να τοποθετηθούν εκεί που πρέπει», μας είπε χαρακτηριστικά άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον, συμπληρώνοντας:

«Έκκληση έγινε και από το οικείο του περιβάλλον του Στάθη Ψάλτη να μεταφερθούν τα οστά στο πρώτο Νεκροταφείο στο Παγκράτι, εκεί οπού φυλάσσονται τα οστά όλων των καλλιτεχνών που έχουν φύγει από τη ζωή. Η Χριστίνα, μιας κι έχει τον τελευταίο λόγο να αποφασίσει ως η τελευταία σύζυγός του Στάθη, δεν θα φέρει αντίρρηση προκειμένου να σταματήσει να αμαυρώνεται η μνήμη του και να ακούγεται το όνομα του για λάθος λόγους. Αυτό είναι κάτι που το μαθαίνετε για πρώτη φορά», τόνισε ο ίδιος άνθρωπος στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Η Χριστίνα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θεωρεί πως το όνομα του Στάθη Ψάλτη πρέπει να ακούγεται μόνο για την προσφορά του στην Τέχνη. Αυτό μάλιστα που στενοχώρησε ιδιαίτερα την ίδια είναι το γεγονός ότι οι φωτογραφίες του σπασμένου τάφου είδαν το «φως» της δημοσιότητας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved