Βαγγέλης Παπαθανασίου: Οι άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής και η γυναίκα στο πλευρό του
Showbiz

Βαγγέλης Παπαθανασίου: Οι άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής και η γυναίκα στο πλευρό του

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, παρ' όλο που υπήρξε ένας από τους πιο διάσημους Έλληνες παγκοσμίως, δεν είχε επιτρέψει ποτέ σε κανέναν να βγάλει στη δημοσιότητα την προσωπική του ζωή. 

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες ακόμα και ξένων Μέσων για να μάθουν για τη ζωή του, εκείνος κατάφερνε να κρατήσει τα προσωπικά του μακριά από τα φωτογραφικά φλας και τις κοσμικές στήλες.

Το 2013 όμως, ιστοσελίδα αμερικανικού life style έντυπου, έκανε μία απρόσμενη αποκάλυψη, επικαλούμενη μάλιστα αποκλειστικές πληροφορίες από το περιβάλλον του ίδιου του Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Ο Vangelis, όπως υποστήριζαν οι συντάκτες του περιοδικού είχε επισφραγίσει με τον πιο ευτυχή τρόπο την οκτάχρονη -τότε- σχέση του με την λατρεμένη του σύντροφο, Λώρα Μεταξά. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το δημοσίευμα, ο διάσημος συνθέτης για γούρι δεν είχε ανακοινώσει την απόφασή τους, όμως το μυστικό τους προδόθηκε, αφού εθεάθη εκείνη την εποχή να φορά βέρα στο δεξί.

Την είδηση φερόταν τότε να επιβεβαιώνει και μια ανάλογη ανάρτηση στο twitter επιστήθιου φίλου του Βαγγέλη Παπαθανασίου: «Σίγουρα έδειχναν σαν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι» ανέφερε το tweet χωρίς όμως ποτέ ο ίδιος ο αξέχαστος μουσικοσυνθέτης να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει οποιαδήποτε πληροφορία τον αφορούσε.

Ο ίδιος πάντα διατηρούσε χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά τη δημοσιότητα, προτιμώντας να "μιλάει" στις καρδιές των απλών ανθρώπων με τη μουσική και τις συνθέσεις του. Με καινοτόμες ιδέες για την ηλεκτρονική μουσική που λάτρευε, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου προτιμούσε να απομονώνεται στο σπίτι του στο Παρίσι ή το Λονδίνο όπου μοίραζε τη ζωή του, για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να γράφει μουσική!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved