Μιμή Ντενίση: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για τον Παπαθανασίου: «Σ' αγαπώ μοναδικέ μου Βαγγέλη!»
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για τον Παπαθανασίου: «Σ' αγαπώ μοναδικέ μου Βαγγέλη!»

Μία παλιά, καθόλου ξεθωριασμένη ούτε στη μνήμη, ούτε στο χαρτί φωτογραφία ανέσυρε από τα συρτάρια της η Μιμή Ντενίση θέλοντας να αποχαιρετήσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τον Βαγγέλη Παπαθανασίου

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία για τους φίλους του που τον αγάπησαν για τον ακέραιο χαρακτήρα του και την ταπεινότητά του. Γι' αυτά τα χαρακτηριστικά του θέλησε να "μιλήσει" μέσα από το μήνυμά της στα social media η Μιμή Ντενίση που τον γνώριζε πολύ καλά. Είχαν περάσει μαζί πολύ όμορφες στιγμές, άλλοτε στο Λονδίνο και την Αθήνα και άλλοτε στο Παρίσι μαζί με πολλούς ακόμα διάσημους καλλιτέχνες.

Η Μιμή Ντενίση έγραψε συγκεκριμένα στο μήνυμά της για τον μουσικοσυνθέτη:

Τότε που ήμασταν ανέμελοι, χαρούμενοι, ευτυχισμένοι!! Στο Λονδίνο παρέα με τον Νίκο Μουρατίδη που μας τον γνώρισε τότε την Ρίκα Βαγιάννη, τον Martin Sherman, τον Γιάννη Φέρτη!! Και αργότερα στο Παρίσι με ατέλειωτες βόλτες στην πόλη και ολονύκτιες συζητήσεις με τον Νίκο Αποστολόπουλο, τον Βασίλη Βασιλικό, τον Μίκη, τον Πολάνσκι, τον Χαβελ.. Πολλά χρόνια φιλίας, αγάπης, σεβασμού. Ο Βαγγέλης ήταν genius γι' αυτό και απλός, ανεπιτήδευτος αλλά και απρόσμενος και πιστός και πεισματάρης και δημιουργικός κ αντισυμβατικός!! Δεν τον ενδιέφερε καθόλου η προβολή, δεν ήθελε πολύ κόσμο, απολάμβανε την μοναχικότητα. Τον θυμάμαι να γράφει αναρίθμητα κομμάτια μουσικής την νύχτα ενώ οι άλλοι μιλούσαμε στην μέση ενός φαγητού, στην διάρκεια μιας κουβέντας. Είχα την τύχη να ακούσω δεκάδες υπέροχα κομμάτια που δεν ακούστηκαν ποτέ δημόσια!! Κι όταν του έλεγα γιατί, απαντούσε.

Μα αυτά τα έγραψα για μένα, για εσένα, για τους φίλους μου!! Είχε απίστευτο χιούμορ, γούστο, του άρεσε να ζωγραφίζει αλλά και να μαγειρεύει.. Πάνω απ' όλα όμως ήταν Μέγας μουσικός. Αυτό ήταν η ζωή του!! Η μουσική. Και η Ελλάδα. Βαθύτατα Έλληνας. Παρ' όλο που τον πίκρανε πολλές φορές η Ελλάδα. Μόλις όμως έφευγε έξω, τον έπιανε η νοσταλγία και μιλούσε συνέχεια για την Ελλάδα. Έφυγε πολύ νωρίς. Μεγάλη απώλεια για την παγκόσμια κοινότητα της μουσικής, για την Ελλάδα, για όλους τους φίλους του που γνώρισαν την σοφία του αλλά και την παιδική ψυχή του !! Καλό ταξίδι…» σ' εσένα που δεν σου άρεσαν τα ταξίδια. Η μουσική σου θα μας συντροφεύει παντοτινά!! Μα θα μας λείπεις!!Σ αγαπώ μοναδικέ μου Βαγγέλη!!!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved