Δανάη Μπάρκα: Οι εντυπωσιακές γωνιές του σπιτιού της και η λατρεία στα λουλούδια
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Οι εντυπωσιακές γωνιές του σπιτιού της και η λατρεία στα λουλούδια

Η Δανάη Μπάρκα αρκετές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έχει δείξει διάφορες γωνιές του cozy σπιτιού της.

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα από τα πιο γλυκά και αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς η αισιοδοξία και η θετική της ενέργεια έχει κερδίσει το κοινό που την παρακολουθεί μέσα από την συχνότητα του Mega και την εκπομπή, «Πάμε Δανάη».

Μάλιστα ο κόσμος την στηρίζει σε κάθε της βήμα και καθημερινά δέχεται πολλά μηνύματα αγάπης.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από την επαγγελματική αλλά προσωπική της ζωή.

Τα τελευταία χρόνια, η Δανάη Μπάρκα μένει στο Χαλάνδρι και έχει δημιουργήσει μία casual but cozy διακόσμηση στο σπίτι της. Όπως θα δείτε και στην παρακάτω gallery, οι αποχρώσεις που έχει επιλέξει είναι κυρίως οι γήινες, αλλά και το ανοιχτό γκρι, ενώ έχει προσθέσει μικρές χρωματιστές πινελιές με διακοσμητικά στοιχεία.

Το σπίτι διαθέτει μεγάλες τζαμαρίες και στο σαλόνι υπάρχει τζάκι, το οποίο τον χειμώνα της δίνει την ζεστασιά που αναζητεί τις κρύες μέρες. Μάλιστα η ίδια λατρεύει τα φυτά και για τον λόγο αυτό, έχει γεμίσει με λουλούδια το εσωτερικό μέρος του σπιτιού, ενώ στο μπαλκόνι με την υπέροχη θέα, έχει τοποθετήσει πάρα πολλές γλάστρες με διάφορα είδη φυτών.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved