Η Γη της Ελιάς:Παλληκαράκη:Με την εμφάνιση του Ισίδωρου κινδυνεύει η σχέση της Φανής με το παιδί της
Showbiz

Η Γη της Ελιάς:Παλληκαράκη:Με την εμφάνιση του Ισίδωρου κινδυνεύει η σχέση της Φανής με το παιδί της

Η Νίκη Παλληκαράκη... εισβάλει στη «Γη της Ελιάς» του MEGA με τον ρόλο της Φανής Αναστασίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της και για τη συνεργασία της με την ομάδα του Ανδρέα Γεωργίου.

- Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ της μεγαλοαστής ποινικολόγου Φάνης Αναστασίου;

«Είναι μια εξαιρετικά πετυχημένη ποινικολόγος, αφοσιωμένη στη δουλειά της και πολύ εργατική, με αποτέλεσμα να ζει πλουσιοπάροχα. Η μόνη της έγνοια να είναι πώς θα κάνει τη ζωή του παιδιού της άψογη».

- Η Φάνη ήταν συνήγορος υπεράσπισης στη δίκη της Μαρίας και εκεί γνωρίστηκαν ή της μητέρας της Αντιγόνης; Πώς γνωρίστηκαν;

«Πραγματικά, ούτε εγώ ξέρω να σας απαντήσω. Ομολογώ, βέβαια, πως και να ήξερα, δεν θα χάριζα κανένα spoiler. Μπορώ να πω, όμως, πως ό,τι και να σκεφτώ ή να φανταστώ για την ιστορία που ξετυλίγεται, υποκλίνομαι στο ταλέντο και στη φαντασία της Βάνας Δημητρίου που καταφέρνει να μας εκπλήσσει όλους.

Ακόμη κι εμάς που κάτι παραπάνω ξέρουμε, έχοντας σενάρια στα χέρια μας. Είναι φοβερές οι ανατροπές που σκέφτεται και ο τρόπος με τον οποίο ξετυλίγει το κουβάρι της κάθε ιστορίας».

– Ο Ισίδωρος, αναζητώντας αυτό το παιδί, τη συναντά και η πρώτη αντίδραση της Φάνης είναι να τον διώξει και τρέχει στο Ιούνιο, στο σπίτι της Μαρίας. Εκεί την περιμένει η Αντιγόνη. Η συνάντηση εγκυμονεί κινδύνους ή το αντίθετο;

«Νομίζω πως η αντίδραση της είναι απολύτως φυσιολογική. Γιατί με την εμφάνιση του Ισίδωρου Βρεττάκου κινδυνεύει η σχέση της με το παιδί της και κυριαρχεί ο φόβος της να μάθει κάτι το παιδί. Είναι φυσικό, λοιπόν, να τρέξει στο Ιούνιο για να μοιραστεί τα γεγονότα και τους φόβους της με τη Μαρία».

- Η Φάνη έρχεται για πρώτη φορά στη Μάνη ή έχει ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν;

«Νομίζω πως ο μεγαλύτερος ανοιχτός λογαριασμός στη ζωή της είναι η υιοθεσία του παιδιού της και ο τεράστιος φόβος της ότι μπορεί να διαταραχτεί η σχέση της με αυτό».

- Η συνεργασία σας με την ομάδα του Αντρέα Γεωργίου πώς είναι;

«Είναι η πρώτη φορά που τους γνωρίζω και συνεργάζομαι μαζί τους και πολύ συνειδητά χρησιμοποιώ πληθυντικό. Επαληθεύεται η βαθιά μου πίστη πως, εκτός από το ταλέντο και την απόλυτη εργατικότητα, πάντα “στο μαζί είναι η δύναμη".

Με τα δύο από τα τέσσερα συνεργεία που δουλεύουν εντατικά- και -δούλεψα μέχρι τώρα, κατάλαβα πως μπορούν με ένα βλέμμα και μόνο να συνεννοηθούν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία.

Ο δε Αντρέας Γεωργίου φέρει αυτό το χαρισματικό πακέτο "αρχηγού", που εμένα με συγκινεί βαθιά. Πέρα από τη γνώση και το ταλέντο και το να ξέρει ακριβώς τι θέλει στη δουλειά του, είναι απίστευτης ηρεμίας και ευγένειας άνθρωπος, λειτουργεί σαν πάτερ φαμίλιας για όλους μας, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα κλίμα οικογενειακό και άκρως δημιουργικό και ασφαλές για μας», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved