MasterChef: Αγνώριστη η Ασημίνα Ουστάλλι μετά τις πλαστικές επεμβάσεις
Showbiz

MasterChef: Αγνώριστη η Ασημίνα Ουστάλλι μετά τις πλαστικές επεμβάσεις

MasterChef:  H Aσημίνα Ουστάλλι είναι το κορίτσι εκείνο που συζητήθηκε όσο κανένα μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής πριν μερικά χρόνια.

Σίγουρα από τις πιο ωραίες παρουσίες μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής ενώ όπως μας απέδειξε ήταν και καλή μαγείρισσα αφού εκτός από την ομορφιά της οι τρεις κριτές εκτίμησαν και τα πιάτα της.

Σήμερα, η 27χρονη μαγείρισσα δεν μοιάζει σε τίποτα στο κορίτσι του παιχνιδιού. Η ίδια έχει χάσει πολλά κιλά και έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της.

Η Ασημίνα Ουστάλλι υποβλήθηκε σε τρία χειρουργεία για την μύτης της, με την πρώτη μάλιστα να είναι ανεπιτυχής. Μετά από αυτό είχε αντιμετωπίσει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και αναγκάστηκε να μπει στο χειρουργείο άλλες δύο φορές.

Αναφερόμενη στην πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να ξάνει πλαστική στη μύτη, είχε αναφέρει: «Έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά. Έκανα δύο φορές επέμβαση, μία για το διάφραγμα και μία πλαστική. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω μετά το πρώτο χειρουργείο και έκανα μετά από τρεις μήνες και δεύτερο. Δεν πέτυχε ούτε το διάφραγμα, ούτε η πλαστική». Παράλληλα η πρώην παίκτρια μίλησε και για την περιπέτεια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει όταν γιατροί διαπίστωσαν πως είχε πρόβλημα στους πνεύμονες».

Και είχε προσθέσει:«Το καλοκαίρι είχα πρόβλημα στους πνεύμονες. Πήγα σε παθολόγο και μου βρήκε φύσημα που δεν είχα. Νιώθω ένα πλάκωμα στο στήθος. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, παίρνω συνέχεια χάπια και παθαίνω κρίσεις πανικού. Θέλω να κινηθώ νομικά κατά του γιατρού, ο οποίος δεν παραδέχεται το λάθος του. Δεν έχω αντοχές να δουλέψω και η ψυχολογία μου έχει πέσει».

Δείτε στην gallery την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved