Αγνώριστη η Ναυσικά μετά την αποχώρησή της – Το μακιγιάζ, το κοστούμι και η απορία αν τα κατάφερε
Showbiz

Αγνώριστη η Ναυσικά μετά την αποχώρησή της – Το μακιγιάζ, το κοστούμι και η απορία αν τα κατάφερε

Άλλος άνθρωπος η Ναυσικά μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Μετά την απίθανη έκπληξη που της έκανε ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης κατά την επιστροφή της, η Ναυσικά προσπαθεί να μπει στους ρυθμούς της.

Έτσι λοιπόν μετά από πέντε μήνες με το μαγιό της και απεριποίητη, ένα από τα πρώτα πράγματα που ήθελε να κάνει είναι μια ωραία εμφάνιση. Βάφτηκε, χτενίστηκε και βγήκε για ένα ωραίο φαγητό.

«Μετά από πέντε μήνες ανεμελιάς μου φαίνεται περίεργο να βάφομαι και να χτενίζομαι, νομίζω όμως ότι τα κατάφερα καλά σήμερα. Σχεδόν δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου μπορώ να πω. Κι εσείς νομίζω το ίδιο. όλα καλά όμως. Σήμερα πάω για ένα ωραίο φαγητάκι μετά από πέντε μήνες με καρύδα», λέει η ίδια μέσα από τα βίντεο που μοιράστηκε.

Η ίδια όπως θα δεις, περιποιήθηκε τον εαυτό της και πράγματι μας θύμισε τη Ναυσικά προ Survivor, ενώ επέλεξε για την έξοδο της ένα υπέροχο κίτρινο κοστούμι!Δ

Δες στη gallery τη Ναυσικά προ Survivor

Το απόγευμα της Παρασκευής 20 Μαΐου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά από την επιστροφή της στην Ελλάδα, με την ίδια να ποστάρει ένα φωτογραφικό άλμπουμ με μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές της στιγμές στο Survivor.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: "Τι να πρωτοπώ δεν ξέρω…… Κ είναι πραγματικά τόσα πολλά…. Απέραντη ευγνωμοσύνη για όλα όσα έζησα… Όλα όσα έμαθα… Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που με στηρίξατε και με κρατήσατε στο @survivorgreece, που αγαπήσατε την Naf, ολους εσας που ακόμη κ σήμερα μου στέλνετε μηνύματα γεμάτα αγάπη κ όμορφα λόγια…

Όταν έβλεπα ευχαριστήριους λόγους μου φαινόταν κλισέ, αλλά τώρα το ζω, κ η αληθεια είναι ότι η στήριξη του κόσμου μπορεί όντως να σου δώσει τόσο κουράγιο κ τόση δύναμη! Εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ανταποδώσω… Εγώ από εσάς θέλω να εμπιστευεστε τον εαυτό σας… Τα θέλω σας… Και μην σταματάτε να ονειρεύεστε…Όσο μεγάλα κ αν φαίνονται αυτά τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα… Βήμα βήμα καθε φορά… Λίγο λίγο καθε μέρα… ✨ #faith #survivor2022 #survivorgreece"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved