Παπαρίζου: Η απίστευτη αποκάλυψη για την κόρη της Βανδή και η τυχαία συνάντηση:«Είδα τη Μελίνα και…»
Showbiz

Παπαρίζου: Η απίστευτη αποκάλυψη για την κόρη της Βανδή και η τυχαία συνάντηση:«Είδα τη Μελίνα και…»

Για την τυχαία συνάντηση που είχε με τη Δέσποινα Βανδή και την κόρη της, Μελίνα μίλησε η Έλενα Παπαρίζου με αφορμή τα χρόνια που περνάνε και κατά πόσο την αγχώνει το γεγονός ότι άλλαξε δεκαετία και πάτησε τα 40 της.

Η Έλενα Παπαρίζου όπως αποκάλυψε έπαθε πλάκα με το πόσο έχει μεγαλώσει και πόσο όμορφη είναι.

Φέτος έκλεισες τα 40. Πώς τα γιόρτασες;

«Ήταν εδώ όλη μου η οικογένεια, είχε έρθει και η αδελφή μου από τη Σουηδία, φίλοι, κουμπάροι, πολλά πιτσιρίκια να τρέχουν πάνω-κάτω. Είμαστε και τυχεροί γιατί έχουμε μια μεγάλη αυλή, οπότε όλοι το ευχαριστήθηκαν πολύ. Ξεκινήσαμε 12.00 το μεσημέρι και τελειώσαμε 2.00 τα ξημερώματα».

Σε έβαλε σε σκέψεις η αλλαγή δεκαετίας;

«Δεν με χαλάει καθόλου. Είμαι καλά σε όλα, μακάρι να φτάσω τα 90 και να έχω ζήσει μια όμορφη ζωή χωρίς αρρώστιες που θα ταλαιπωρήσουν τους ανθρώπους γύρω μου. Όσο ωριμάζω θέλω να καμαρώνω τις νεότερες γενιές. Το 2017 είχαμε κάνει μια μεγάλη περιοδεία με τη Δέσποινα Βανδή. Μαζί μας ερχόταν και η κόρη της η Μελίνα. Τις προάλλες τις συνάντησα τυχαία σε ένα κατάστημα στη Γλυφάδα. Ήθελα να πέσω κάτω να πεθάνω! Τι κοπελάρα είναι αυτή!


Πόσο περήφανη με κάνει από την καλοσύνη και τους ωραίους τρόπους της, πόσο την αγαπάω. Έχω και άλλους φίλους καλλιτέχνες που μου στέλνουν τα παιδιά τους σε βίντεο να τραγουδάνε τα τραγούδια μου. Τα αγαπάω πολύ τα νέα παιδιά, θέλω να τα συμβουλεύω να μην κάνουν χαζά πράγματα. Τα δικά μου παθήματα που έγιναν μαθήματα θέλω να τους τα λέω γιατί δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουν και εκείνα», είπε η ίδια στο περιοδικό ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved