Μάκης Δημάκης- Νίκος Ζωϊδάκης: Sold out live tour στην Αμερική (photos+videos)
Showbiz

Μάκης Δημάκης- Νίκος Ζωϊδάκης: Sold out live tour στην Αμερική (photos+videos)

Μοναδικές στιγμές, βιώνουν εδώ και πολλές μέρες στην Αμερική, ο Μάκης Δημάκης και ο Νίκος Ζωϊδάκης.

Οι δυο καλλιτέχνες, ένωσαν στις δυνάμεις τους, στο κάλεσμα του musical director και σολίστ μπουζουκιού, με τεράστια καριέρα στην Αμερική, Θανάση Σικοβάρη, και της Beauty Greek Production, προκαλώντας, το αδιαχώρητο κόσμου, σε όποια πόλη και αν έχουνε βρεθεί.

Το «Tour North America 2022», ξεκίνησε στις 5 Μαΐου, με τους δύο τραγουδιστές, να πρωταγωνιστούν στο πιο κεφάτο πρόγραμμα διασκέδασης, με τους ομογενείς, να τους αποθεώνουν, αλλά και να τους ραίνουν όλο το βράδυ, όχι με γαρύφαλλα όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα, αλλά με δολάρια, ως είναι το έθιμο διασκέδασης, στην Αμερική.

Ο Θανάσης Σικοβάρης, ως άψογος οικοδεσπότης, εξασφάλισε το καλύτερο για την διαμονή, την μετακίνηση, την ψυχαγωγία, αλλά και τις live εμφανίσεις, του Μάκη Δημάκη και του Νίκου Ζωϊδάκη, μαζί με την 14μελή μπάντα τους.

Το tour ξεκίνησε, από τη Βοστώνη, Νιου Τζέρσεϊ, Βαλτιμόρη, Κονέκτικαντ, Φλόριντα, Κλίβερλαντ, Νιου Τσέρσει, Φιλαδέλφεια, για να κάνει τον πετυχημένο κύκλο του, στις 2 και 3 Ιουνίου, με δύο μοναδικές βραδιές στη Νέα Υόρκη!

Τόσο ο Μάκης όσο και ο Νίκος, παράλληλα με τις sold out εμφανίσεις τους, είχαν τον χρόνο, να επιδοθούν και σε ολιγοήμερες διακοπές, ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της Αμερικής, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι, με την αγάπη των Ελλήνων προς το πρόσωπό τους, αλλά και την επιστροφή τους, στην μουσική κανονικότητα, στην μετά covid 19 εποχή!

Μάλιστα ο Μάκης Δημάκης, εκτέλεσε και χρέη τσαγκάρη, σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Φλόριντα, προκαλώντας γέλιο στους περαστικούς αλλά και όλη την ομάδα, ενώ ο Νίκος Ζωϊδάκης, ακόμα και την μέρα, όπου βρισκόταν ως τουρίστας, ξεσήκωνε τον κόσμο με την λύρα του.

Δείτε παρακάτω βίντεο από αυτή τη μουσική συνύπαρξη.



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved