Ραφτείτε! Ο Λούκας Γιώρκας έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του και παντρεύονται!
Showbiz

Ραφτείτε! Ο Λούκας Γιώρκας έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του και παντρεύονται!

Φαίνεται πως ο Λούκας Γιώρκας βρήκε τελικά τη γυναίκα της ζωής του, την όμορφη Βασιλική η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δέχτηκε από τον τραγουδιστή την πρόταση γάμου που της έκανε!

Παντρεύονται λοιπόν τα παιδιά και ήδη έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον γάμο τους, μετρώντας αντίστροφα για να ζήσουν την ομορφότερη ημέρα της κοινής τους ζωής.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και σύμφωνα με τη Real, προσφάτως πήρε την απόφαση να περάσει και την υπόλοιπη ζωή του μαζί αφού η όμορφη 27χρονη Βασιλική Σαλαμπάση, η οποία ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, είπε το μεγάλο ναι.

Οι δυο τους δεν κρύβουν τη σχέση τους όμως δεν τους αρέσει και να αναλώνονται σε φωτογραφήσεις ή δηλώσεις που εκθέτουν στα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Επίσης, παρά τη μεγάλη χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει συνήθως, μιας και εκείνη ζει στη Θεσσαλονίκη και εκείνος ως επί το πλείστον μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα και Κύπρο, βρίσκουν πάντα χρόνο για τη σχέση τους και τον έρωτά τους.

Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει το ζευγάρι πέρυσι τον Οκτώβριο σε έξοδό του στη θεατρική Αθήνα και τότε, τα φωτογραφικά τους ενσταντανέ είχαν κάνει τον γύρο... του διαδικτύου με τους περισσότερους να εστιάζουν στο νέο μελαχρινό κορίτσι που έχει κλέψει την καρδιά του τραγουδιστή. Δείτε την και θυμηθείτε την έξοδό τους στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved