Νταϊάνα Ιγροπούλου: Είναι έγκυος και αποκαλύπτει το δύσκολο ταξίδι της μητρότητας που έκανε!
Showbiz

Νταϊάνα Ιγροπούλου: Είναι έγκυος και αποκαλύπτει το δύσκολο ταξίδι της μητρότητας που έκανε!

Η άλλοτε εστεμμένη καλλονή, Μις Γιανγκ 2007 και Β' Σταρ Ελλάς 2009, η Νταϊάνα Ιγροπούλου είναι έγκυος και ποζάρει πρώτη φορά μαζί με τον σύντροφό της με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, μιλώντας συγχρόνως και για τον αγώνα που έκανε για να κατακτήσει το όνειρό της. 

Η Νταϊάνα Ιγροπούλου τα τελευταία χρόνια ζει εκτός Ελλάδας και μάλιστα είναι ερωτική μετανάστρια για τον Ιρανοσουηδό χρηματιστή σύζυγό της με τον οποίο είναι μαζί από το 2013.

Το ζευγάρι ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδί, όμως αυτό δεν ερχόταν και έτσι τα τρία τελευταία χρόνια, όπως αποκαλύπτει η μέλλουσα μαμά με μία πολύ τρυφερή ανάρτησή της, μαζί προσπαθούσαν να πετύχουν τον στόχο τους. Το ταξίδι προς τη μητρότητα ήταν δύσκολο και δύσβατος ο δρόμος όμως τελικά τα κατάφεραν.

Η Νταϊάνα Ιγροπούλου με μία ανάρτησή της ήταν άκρως αποκαλυπτική, μιλώντας για αυτό το ταξίδι που τελικά είχε αίσιο τέλος: "Θέλησα να απέχω λίγο αυτούς τους τελευταίους μήνες για να αφοσιωθώ στην εγκυμοσύνη μου. Το να φτάσω μέχρι εδώ ήταν μεγάλη πρόκληση.

Μετά από πολλά "ταξίδια" σε μαιευτικές κλινικές, εξετάσεις, χειρουργείο και έναν κύκλο εξωσωματικής, επιτέλους πήρα τα αποτελέσματα για τα οποία προσεύχομασταν: Ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Τώρα, τρία χρόνια μετά, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να χαμογελάμε" έγραψε η Νταϊάνα η οποία πλέον περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Μάλιστα, πόζαρε με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα για πρώτη φορά στην αγκαλιά του άντρα της. Δείτε τις φωτό παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved