Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Από το καΐκι στο... «House of Fame» και στις μεγάλες πίστες!
Showbiz

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Από το καΐκι στο... «House of Fame» και στις μεγάλες πίστες!

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ήταν από τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες του «House of Fame» αλλά ήταν... και ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι! 

Μας συστήθηκε μέσα από το τραγουδιστικό ριάλιτι του Σκάι «House of Fame L’ Academia» στο οποίο αναδείχτηκε μεγάλος νικητής μαγεύοντας την κριτική επιτροπή, που απαρτιζόταν από τους Καίτη Γαρμπή, Γιάννη Πλούταρχο, Φοίβο και Γιώργο Αρσενάκο. Μετά έκανε τα κλαμπ και τα ραδιόφωνα να χτυπάνε «Δυνατά», ενώ εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδά ο Πάνος Κιάμος. Και όλα αυτά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας τα έκανε σε πολύ νεαρή ηλικία. Πράγμα που δεν λες και τυχαίο, αν δεν έχεις ταλέντο. Ο νεαρός σταρ παραχώρησε συνέντευξη με εξομολογητική διάθεση!

Έχεις συνειδητοποιήσει την επιτυχία που έχεις κάνει με το τραγούδι σου «Δυνατά»;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί. Ευχαριστώ τον θεό που το ζω, τους δημιουργούς του τραγουδιού Μάριο Ψιμόπουλο και Εύη Δρούτσα, την Panik Records και φυσικά τον κόσμο που το αγάπησε. Με τη δισκογραφική μου εταιρία θέλουμε να χαρίσουμε στον κόσμο και άλλα τέτοια τραγούδια, που θα τον ξεσηκώνουν, θα του φτιάχνουν τη διάθεση και θα τον κάνουν να χορεύει.

Από ποια ηλικία θυμάσαι τον εαυτό σου να τραγουδά; Το είχες καταλάβει ότι έχεις ταλέντο;

Από την ημέρα που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδάω. Πάντα ήθελα να γίνω τραγουδιστής, απλά ντρεπόμουν να το πω και να το δείξω. Τελικά όμως, αν το θέλει η ψυχή σου πρέπει να το τολμήσεις.

Οι δικοί σου ήταν σύμφωνοι στο να ακολουθήσεις το όνειρο σου;

Οι δικοί μου ήταν και είναι πάντα στο πλευρό μου. Είναι δίπλα μου σε κάθε βήμα και απόφαση που παίρνω. Γι' αυτούς θέλω να πετύχω και να τα καταφέρω.

Στην Αθήνα κατέβηκες για σπουδές; Τι άλλαξε και επέλεξες να ασχοληθείς με ο τραγούδι;

Στην Αθήνα κατέβηκα για να σπουδάσω μαγειρική. Εννοείται πως ήταν πρόφαση για να ξεφύγω από το χωριό. Έψαχνα διακαώς μία λύση. Πίστευα ότι θα βρω μία ανοιχτή πόρτα για να μπω. Τελικά, έπειτα από πολλές φουρτούνες η πόρτα του «House of Fame» άνοιξε και ήμουν εγώ που την έκλεισα καθώς έφυγα νικητής.

Πήγαινες για ψάρεμα για τις ανάγκες της ψαροταβέρνας των δικών σου. Πηγαίνεις ακόμη; Σου αρέσει;

Πηγαίνω συχνά για ψάρεμα. Όποτε βρίσκω κενό πηγαίνω στο Γύθειο και ασχολούμαι με το ψάρεμα. Μου αρέσει πολύ η θάλασσα, με ηρεμεί. Όταν ήμουν πιο μικρός πήγαινα συνεχώς με το καΐκι και τον πατέρα μου για να βγάλουμε το μεροκάματο. Είναι οι καλύτερες στιγμές που έχω να θυμάμαι. Ένιωθα σημαντικός για την οικογένεια μου. Μου άρεσε που μπορούσα να βοηθήσω για να έχει το τραπέζι μας φαγητό.

Πώς σκέφτεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια στα επαγγελματικά σου και τα προσωπικά σου;

Πρώτα απ' όλα με ενδιαφέρει η υγεία. Να είμαι εγώ και η οικογένεια μου καλά. Εύχομαι να έχω μία σωστή και δυνατή δισκογραφία, που να μου επιτρέπει να δουλεύω και να τραγουδάω. Τέλος, θα ήθελα μέσα στα επόμενα χρόνια να έχω δημιουργήσει μία ωραία οικογένεια. θα ήθελα να κάνω παιδί μέχρι τα 30 μου, πρώτα ο θεός. Να είμαι σχετικά μικρός για να μπορώ να κάνω τρέλες με το παιδί μου.

Τι συμβουλή θα έδινες σε όσους έχουν κάποια όνειρα και θέλουν να ακολουθήσουν το τραγούδι;

Μη βάζετε όρια στα όνειρα σας. Τα όνειρα πρέπει να είναι μεγάλα και όσο το δυνατόν άπιαστα, για να μπορείς να βάλεις τα δυνατά, σου και όλη σου την ψυχή για να τα καταφέρεις. Εγώ πριν από 1,5 χρόνο ήμουν στο καΐκι μου και ψάρευα, και τώρα είμαι δίπλα στον Πάνο Κιάμο στο Posidonio και τραγουδάω. Οπότε, αφού μπορώ εγώ, μπορείτε και εσείς...

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Έτσι γράφτηκε το Δυνατά (Τα Τα Τα) του Στέφανου Πιτσίνιαγκα (Video)

Στέφανος Πιτσίνιαγκας στο Mega Καλημέρα: «Ο Παντελίδης ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω να τραγουδάω»

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Πάνω από 1 εκατομμύριο views το Δυνατά (Τα Τα Τα)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved