Πόπη Μαλλιωτάκη: «Ξεκούμπωσε το παντελόνι του, έτοιμος να μου δείξει το μόριό του»
Showbiz

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Ξεκούμπωσε το παντελόνι του, έτοιμος να μου δείξει το μόριό του»

Super Κατερίνα: Στην κάμερα της εκπομπής του Alpha μίλησε η Πόπη Μαλλιωτάκη για την σοκαριστική εμπειρία της με επιχειρηματία που προσπάθησε να την παρενοχλήσει σεξουαλικά.

Η τραγουδίστρια, αναφέρθηκε πρώτη φορά στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από επιχειρηματία που διατηρούσε νυχτερινά κέντρα εκτός Αθηνών και της ζήτησε να συνεργαστούν. «Την ώρα που πήγαινα να αλλάξω, μπήκε μέσα στο καμαρίνι και με έπαιρνε μάτι. Του είπα να βγει έξω για να αλλάξω και είχα κρύψει τα επίμαχα σημεία με τα χέρια μου. Δεν έβγαινε και με βοήθησε ο τραγουδιστής του μαγαζιού γιατί με άκουσε που του μιλούσα έντονα. Έφυγε γιατί φοβήθηκε μην ξεφτιλιστεί», είπε αρχικά η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Και συνέχισε:
«Όταν τελείωσα το πρόγραμμά μου, είχε πιει. Ήρθε ξανά μέσα στο καμαρίνι, κλειδώνει την πόρτα και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του έτοιμος να μου δείξει το μόριο του. Άρχισα να φωνάζω και για καλή μου τύχη ο τραγουδιστής είχε το νου του, γιατί το είχε ξανακάνει πριν και έσπρωξε την πόρτα και τον απομάκρυνε. Ήμουν μικρή, δεν είχα την πείρα που έχω τώρα. Τώρα μπορεί και να του δώσω καμία, να τον βρίσω ή να τον καταγγείλω. Τότε φοβόμουν μην μου βγει η βρώμα ότι πάω τα αφεντικά στην αστυνομία, γιατί δεν θα με παίρνει κανείς για δουλειά».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved