Λένα Δροσάκη: «Είμαι ρομαντική, αλλά έχω και μία ρεαλιστική πλευρά»
Showbiz

Λένα Δροσάκη: «Είμαι ρομαντική, αλλά έχω και μία ρεαλιστική πλευρά»

Η Λένα Δροσάκη μίλησε για το αν είναι ρομαντική και αν πιστεύει στο «για πάντα».

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στον γιο της και στα επαγγελματικά σχέδια της.

Είσαι ρομαντική; Πιστεύεις στο «για πάντα»;

Είμαι ρομαντική, αλλά έχω και μία ρεαλιστική πλευρά. Μετά το παιδί, είμαι και περισσότερο, γειωμένη. Οταν αποκτάς παιδί, γίνεσαι πιο υπεύθυνος. Ναι μεν ονειροπολώ, αλλά μπαίνουν στην εξίσωση και η υπευθυνότητα ή ο φόβος. Παλαιότερα, που δεν είχα έγνοιες ήμουν πιο ξένοιαστη, πιο ονειροπόλα

Ποιος είναι ο πιο ρομαντικός στη σχέση σας με τον Αλέξανδρο;

Ο Αλέξανδρος είναι πιο ρομαντικός από εμένα, αυτό είναι αλήθεια. Ο Αλέξανδρος είναι πολλά, δεν είναι μόνο το καλό παιδί που έχει φανεί ότι είναι. Είναι και πολλά άλλα πράγματα, αλλά δεν θα σας τα πω, θα τα κρατήσω για εμένα, γιατί σε εμένα έχει χαρίσει αυτές τις πλευρές του.

Είναι και μέρος της δικής σου δύναμης να είσαι με έναν άνθρωπο που εμπιστεύεσαι;

Προφανώς, βέβαια, μου δίνει δύναμη, είναι υποστηρικτικό να έχεις έναν άνθρωπο που όταν χάνεις τον ρομαντισμό σου να σε επαναφέρει,, όταν είσαι πολύ ρομαντική να σε γειώνει, όταν είσαι αδύναμη να σου λέει «μπορείς να είσαι αδύναμη». Αυτό για εμένα είναι η συντροφικότητα.

Τι είδους μαμά είσαι; Κοιτώντας τον γιο σου τι σκέφτεσαι;

Εντυπωσιάζομαι από το πόσο φως έχει ένας άνθρωπος, πόση αγνότητα, πόση αθωότητα. Οταν είμαι μαζί του και αφήνομαι, επανακτώ κι εγώ αυτή την αθωότητα, νιώθω λουσμένη σε αυτό το φως γίνομαι μέρος του.

Αυτό είναι ευτυχία, να είσαι απελευθερωμένος από οτιδήποτε αρνητικό. Νιώθω μερικές φορές, βγαίνοντας από αυτή την κατάσταση, πως έτσι πρέπει να είναι το «ζω το τώρα, ζω τη στιγμή» και είναι πολύ δυνατό, σαν να είναι μια αιωνιότητα. Είναι μαγικό.

Είσαι σε μια φάση που θέλεις να ζήσεις το μεγάλωμα του γιου σου…

Θέλω να ζω αυτές τις μαγικές στιγμές μαζί του, θέλω να το ζήσω, δεν θέλω να περάσουν τα χρόνια και να πω «δεν αφέθηκα μαζί του, δεν το έζησα, φοβήθηκα».

Σκέφτεσαι ότι μπορεί να χάνεις επαγγελματική ευκαιρία για να είσαι μαζί του;

Οχι, όταν τύχει μια σειρά ή ένα έργο που θέλω να το κάνω, δεν θα πιεστώ. Παρ' όλα αυτά, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τις «Σέρρες», όταν ήμουν με το παιδί μου, ήμουν εκεί, ολοκληρωτικά δοσμένη.

Οταν θα μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω κάτι πραγματικά ωραίο, δεν θα αρνηθώ, γιατί το να είσαι δημιουργικός, να δουλεύεις σε κάνει ευτυχισμένο. Αυτό έχει αντίκτυπο στο παιδί. Οταν βλέπει μια ευτυχισμένη μαμά, είναι κι εκείνο με έναν τρόπο ευτυχισμένο.

Το κατάλαβα αυτό στον Ανάσταση. Μπορεί να του έλειπα, αλλά, όταν γυρνούσα στο σπίτι μου, φορτισμένη συναισθηματικά ωραία, είχε θετικό αντίκτυπο. Το αντίθετο θα ήταν πρόβλημα, να αρνιόμουν μια δουλειά για να είμαι μαζί του και να ήμουν στενοχωρημένη.

Τι άλλο να περιμένουμε; Εχεις κάποιο άλλο στα σκαριά;

Θα είμαι στη σειρά «στΟργή», που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved