Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της! Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά του

Woman in Love! Αυτό ακριβώς είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία με κάθε ευκαιρία εκφράζει τον μεγάλο της έρωτα για τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γλυκύτατα και ταλαντούχα κοριτσάκια. 

Σήμερα λοιπόν που έχει τα γενέθλιά του ο γνωστός μουσικός, η όμορφη και αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να εκφράσει για ακόμα μία φορά δημόσια τον έρωτά της για εκείνον. Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα μιας υπέροχης και πολύ τρυφερής φωτογραφίας τους: «Ζωή μου.
Στα έχω πει όλα πια και οι λέξεις δεν φτάνουν να σου εκφράσω την αγάπη, τον θαυμασμό και το σεβασμό που έχω για σένα .
Σ' αγαπώ όσο πάει.
Χρόνια πολλά, χρόνια υπέροχα δημιουργικά και ανέμελα.
Δίπλα σου και μέσα μου για πάντα».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε πει για τη σχέση και τον γάμο τους σε παλιότερη συνέντευξή της:

«Μετά το δεύτερο ραντεβού μας πήρα τηλέφωνο την καλύτερη φίλη μου και της είπα: “Τον βρήκα”. Το κατάλαβα πολύ γρήγορα. Είχε όλη την προσοχή του στραμμένη πάνω μου για πέντε ολόκληρες ώρες! Τον ενδιέφερε να μάθει τα πάντα, τι μου αρέσει, τι δεν μου αρέσει, τι θέλω, πώς το θέλω, ήταν συνέχεια πάνω μου. Νομίζω ότι αυτό θέλει κάθε γυναίκα. Να νιώθει ασφάλεια.

Έχουμε κάνει πολιτικό γάμο. Θρησκευτικό θα έκανα υπό συνθήκες. Δεν μου αρέσει να μου επιβάλλουν πράγματα. Εγώ πιστεύω στην ενέργεια. Όλες οι θρησκείες μιλάνε για το ίδιο πράγμα. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη, όμως θέλω να νιώθω, δεν μπορώ να το κάνω τυπικά».

Έχετε δει τα χαριτωμένα κοριτσάκια τους; Δείτε τα στην παρακάτω gallery:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved