Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Δείτε την με μπικίνι μετά την απώλεια των κιλών - Δεν υπάρχει το κορμί της!

Άλλος άνθρωπος η Μαρία Κορινθίου μετά την απώλεια των κιλών! Η ηθοποιός δημοσίευσε βίντεό της που φορά μπικίνι και το κορμί της δεν υπάρχει! 

Να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι και με αρκετή δόση χιούμορ είχε πει για τα κιλά που έχασε: «Η άλλη μισή εκνευρίστηκε, όταν ανέβηκε πάνω στη ζυγαριά. Είχα να ανέβω στη ζυγαριά από τότε που έμεινα έγκυος»!

Και πρόσθεσε: «Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα “τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση”. Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορονοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά»!

Και δεν δίστασε να πει: «Ο Γιάννης (Αϊβάζης) μου το είχε πει. “Μαρία κάνε κάτι γιατί έχεις παχύνει”. Δεν ζορίστηκα με τη δίαιτα. Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη. Έλεγα ότι θα τα χάσω. Αυτό που με ενόχλησε είναι από εκεί που έπινα καφέ πολύ γλυκό, έπρεπε να πίνω σκέτο. Έπρεπε να τρώω γιαούρτι, που δεν μου άρεσε επίσης».

Τώρα λοιπόν δημοσίευσε βίντεο με μπικίνι και... απλά "μείναμε άφωνοι", δείτε την και εσείς και... θα πάθετε πλάκα στην παρακάτω gallery αλλά και στο βίντεο που δημοσίευσε!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved