Η μία είναι η JLo και η άλλη η Μαίρη Συνατσάκη! Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε;
Showbiz

Η μία είναι η JLo και η άλλη η Μαίρη Συνατσάκη! Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε;

Θες η γωνία από όπου τραβήχτηκε η φωτό; Θες η έκφραση του προσώπου της εκείνη την ώρα; Πάντως η Ελληνίδα παρουσιάστρια δεν πίστευε ούτε στα αφτιά ούτε στα μάτια της με τόσα σχόλια-βροχή που έλαβε για το συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο στο οποίο ήταν ίδια η Jennifer Lopez.

O λόγος για τη Μαίρη Συνατσάκη η οποία είχε ένα... μαγικό τετ α τετ με τον φωτογραφικό φακό σε φωτογράφησή της.

Τόσο μαγικό που στη συγκεκριμένη λήψη έμοιαζε σαν να ήταν η ίδια η Jennifer Lopez.

Μάλιστα, με το που ανάρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram άρχισε να δέχεται βροχή τα σχόλια και τα μηνύματα. Όλοι μιλούσαν για την καταπληκτική ομοιότητά της με την διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιό.

Και εκείνη, η οποία έχει καταπληκτική σχέση με τους followers της τους οποίους συχνά αποκαλεί "ζουμπούλια της", δεν σταμάτησε να τους ευχαριστεί από καρδιάς για τα κομπλιμέντα που δεχόταν βροχή.

Στη συγκεκριμένη λήψη πάντως, λίγο οι αφέλειες που τόνιζαν τις γωνίες του προσώπου της, λίγο το ίδιο χρώμα μαλλιών που είχε με την Jennifer Lopez, ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν, λίγο η πόζα και η έκφραση... Δεν ήθελε και πολύ για να μοιάζει σαν τη δίδυμη αδελφή της.

Στην πραγματικότητα βέβαια, παρ' όλο που μιλάμε για δύο πολύ ωραίες γυναίκες, δεν έχουν καμία σχέση ούτε στο στυλ ούτε στην ιδιοσυγκρασία. Δείτε τις παρακάτω φωτό για να το διαπιστώσετε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved