Josephine: Η ηλικία, το ύψος, το πραγματικό της όνομα, ο ρατσισμός και η προσωπική της ζωή
Showbiz

Josephine: Η ηλικία, το ύψος, το πραγματικό της όνομα, ο ρατσισμός και η προσωπική της ζωή

Η Josephine είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της και έχει καταφέρει να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.

Τα τραγούδια της έχουν αφήσει το στίγμα τους στη δισκογραφία και κάθε φορά δεν αργούν να γίνουν hit. Η τραγουδίστρια ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα και οι θαυμαστές της, την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Πάμε όμως να μάθουμε λίγα πράγματα για εκείνη.

Ηλικία, το ύψος και το πραγματικό της όνομα

Η Jessica Josephine Wendel, όπως είναι και το πραγματικό της όνομα γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1990 στην Αθήνα από Λιβανέζα μητέρα ελληνικής καταγωγής και Γερμανό πατέρα. Είναι 31 ετών και έχει ύψος 1.68. Φοίτησε σε ελληνοαμερικανικό σχολείο και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το πιάνο.

Έχει δύο μικρότερα ετεροθαλή αδέλφια από τους επόμενους γάμους των γονιών της. Μετά το σχολείο, σπούδασε μάρκετινγκ και διοίκηση στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας και παράλληλα ανέβαζε ερασιτεχνικά βίντεο στο youtube, όπου τραγουδούσε κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών.

Ο ρατσισμός

Η ίδια λόγω της καταγωγής της είχε δεχτεί bullying και είχε διστάσει να μιλήσει για αυτό σε παλαιότερη συνέντευξή της.

«Είχα πρόβλημα γιατί, όταν ήρθαμε οικογενειακώς στην Ελλάδα, μιλούσα μόνο γερμανικά και οι γονείς μου με έγραψαν σε αμερικάνικο σχολείο και έκαναν μαθήματα ελληνικών ως δεύτερη γλώσσα σε φροντιστήριο. Τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν από μικρή ηλικία λόγω των ελληνικών μου. Ένιωθα ότι δεν είχα ταυτότητα. Πάντα ήμουν για τους Έλληνες αμερικανάκι και όχι 100% Ελληνίδα, γιατί είχα ξένους γονείς. Τώρα πλέον αυτό δεν συμβαίνει. Τα παιδιά είναι σκληρά. Αυτό το βλέπω και με τον αδερφό μου, που αναγκαστήκαμε να τον αλλάξουμε σχολείο στην Αμερική γιατί του έκαναν bullying».

Η προσωπική της ζωή

Η Josephine έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να απασχολεί το κοινό μόνο μέσα από τα τραγούδια της. Σε συνέντευξη της στην εκπομπή «The 2Night Show», είχε αναφερθεί στις σχέσεις της και όπως είχε αναφέρει δεν θέλει να μιλάει για αυτές.

«Με έχεις ξαναρωτήσει για τα προσωπικά μου και σε προηγούμενή μας συνέντευξη. Δεν θέλω να συζητάω γι΄αυτά γιατί δεν μου κάνει και πολύ καλό. Θεωρώ ότι το γρουσουζεύω. Με όποιον κι αν έλεγα ότι είμαι, μετά χώριζα. Όταν το συζητάς πολύ, ασχολείται αρκετά και ο κόσμος μετά και δεν έχει νόημα. Είμαι πολύ καλά, είμαι ερωτευμένη και είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου».

Το μόνο που γνωρίζουμε για τα προσωπικά της είναι πως η τραγουδίστρια διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον γιος της Χριστίνας Παππά, Δημήτρη, αλλά και με τον επιχειρηματία Βασίλη Μιχαήλ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved