Κορίτσια στον ήλιο (και με τέλεια μαγιό)!
Showbiz

Κορίτσια στον ήλιο (και με τέλεια μαγιό)!

Το Instagram (ξεκάθαρα) μύρισε καλοκαιράκι! Και οι celebrities ανέβασαν τις πρώτες φωτογραφίες τους με μαγιό

Ο χειμώνας ήταν βαρύς. Με συχνά ups and downs λόγω της πανδημίας, όλοι είχαμε την αίσθηση του περιορισμού και κλεινόμασταν μέσα στα σπίτια. Ο καιρός μόνο σύμμαχος δεν ήταν σε ό,τι και αν θέλαμε να κάνουμε.

Ήρθε η Άνοιξη αλλά και αυτή δεν υπήρξε γενναιόδωρη από άποψη καλοκαιρίας. Το αντίθετο μάλιστα, μία με βροχές, την άλλη με κρύο και συννεφιές.

Ευτυχώς, τις τελευταίες αυτές μέρες του Μαΐου ο καιρός μάς επέτρεψε να υποδεχτούμε το φετινό καλοκαίρι όπως του... πρέπει!

Με ανεμελιά, αυτοπεποίθηση και κυρίως με υπέροχα μαγιό. Γιατί οι celebrities, η μία μετά την άλλη άρχισαν να κάνουν τις βουτιές τους ή απλά να απολαμβάνουν τις πρώτες στιγμές τους κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Όχι απαραίτητα σε κάποιο νησί. Αλλά σίγουρα με πολύ στυλ και όρεξη για ένα απίθανο καλοκαίρι!

Πρώτη και καλύτερη η Βίκυ Καγιά η οποία απέδειξε για ακόμα μία φορά πως the less is more κάνοντας εμφάνιση σε παραλία της Μυκόνου με ένα απλό μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Η Βίκυ Κάβουρα πάλι έδειξε ενδιαφέρον για τα χρώματα και μάλιστα και η ίδια η ηθοποιός λανσάρει τη δική της σειρά από swim wear. Το σίγουρο είναι ότι η ηθοποιός διαθέτει τις κατάλληλες αναλογίες για να μην περνάει απαρατήρητη σε όποια παραλία και αν εμφανιστεί.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λατρεύει επίσης τα χρωματιστά μαγιό και εκτός από πολύ έντονου χρωματισμού μπικίνι, της αρέσουν και τα ολόσωμα με sexy cuts που ομολογουμένως της ταιριάζουν απόλυτα.

Πιο απλή η Δούκισσα Νομικού, έκανε τις πρώτες βουτιές της στην πισίνα με ένα απλό μπλε μπικίνι. Το μαύρο προτίμησε η Νικολέττα Ράλλη για τις πρώτες της βουτιές ενώ η Κατερίνα Καινούργιου είπε ναι σε εμπριμέ ολόσωμο με ιδιαίτερο κόψιμο και σχέδιο. Η Κατερίνα Παπουτσάκη λατρεύει τα animal prints μαγιό ενώ η Ευγενία Σαμαρά έκανε την πρώτη της βουτιά με εμπριμέ μπικίνι. Floral ολόσωμο επέλεξε η Ελένη Χατζίδου για τα πρώτα της... μπλουμ. Τέλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απέδειξε πως όταν έχεις τέλειες αναλογίες ακόμα και τα μικροσκοπικά μπικίνι φαντάζουν... αριστούργημα.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved