Ρένια Λουιζίδου: «Τα επόμενα χρόνια θα έχουμε πρόβλημα στο να μετρήσουμε την τηλεθέαση»
Showbiz

Ρένια Λουιζίδου: «Τα επόμενα χρόνια θα έχουμε πρόβλημα στο να μετρήσουμε την τηλεθέαση»

 Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για την χρονιά της ΕΡΤ1 και για τη συμμετοχή της στη σειρά «Βαρδιάνος στα σπόρκα».

Η ηθοποιός σχολίασε τι αγάπησε στο ρόλο της Σκεύως που υποδύθηκε και αν έχει δικαιωθεί στα νούμερα η σειρά.

Αυτή ήταν η καλύτερη χρονιά της ΕΡΤ1!

«Έγινε από πέρυσι μια αρχή και φέτος έκανε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο αύξησε τις προσδοκίες για την επόμενη σεζόν. Ηταν πολύ μεγάλο το άλμα της, μπήκε για τα καλά στον χάρτη του τηλεκοντρόλ σε ό,τι αφορά στην ψυχαγωγία και κατά συνέπεια τη μυθοπλασία.

Το φετινό πρόγραμμα αγαπήθηκε από το κοινό, φάνηκε από τον τρόπο που ανταποκρίθηκε. Νομίζω ότι η δημόσια τηλεόραση έκανε αυτό που έπρεπε να είχε κάνει εδώ και καιρό».

Πιστεύετε όμως ότι έχει περάσει στη συνείδηση του κόσμου ότι μπορεί πλέον να απολαύσει καλή μυθοπλασία και στην ΕΡΤ;

«Δεν είναι πράγματα αυτά που χτίζονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Πρώτα απ΄ όλα, το να μπει κανείς στον χάρτη της μυθοπλασίας είναι ένα τεράστιο βήμα και νομίζω πως η ΕΡΤ το πέτυχε αυτό.

Άρα δεν φταίει ο κόσμος, δεν φταίει το κοινό που αναζητούσε αλλού την μυθοπλασία, αλλά το ίδιο το κανάλι που τόσα χρόνια, δεν το είχε τολμήσει. Ή αλλιώς εμείς για αυτό που του προτείναμε. Όταν βρέθηκε το περιεχόμενο, βρέθηκε και το κοινό».

Φέτος όμως ήταν ίσως και η δική σας καλύτερη χρονιά! Ξεκινήσατε με τον «Βαρδιάνο στα σπόρκα». Παρακολουθήσατε την αποδοχή του κόσμου;

«Δεν έχω δικά μου μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άρα το παρακολούθησα από άλλους και οφείλω να πω ότι όπου βρίσκεται η ωραία ιδέα, βρίσκονται και οι άνθρωποι που θα την υποστηρίξουν.

Το κείμενο του Παπαδιαμάντη, ο Μανούσος Μανουσάκης, το υπέροχο καστ και ο ακόμα πιο υπέροχος ρόλος της Σκεύως συνετέλεσαν στο να γίνει αυτή η σειρά μαγική. Το αγαπήσαμε, το υπερασπιστήκαμε και βάλαμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό».

Διαβάσαμε ότι η ερμηνεία σας ήταν μεθυστική!

«Εγραψαν πολλά ωραία σχόλια εκείνη την περίοδο και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Είναι μια τάση του κόσμου να εκφράζεται πολύ θερμά μέσα από τα μέσα δικτύωσης, όμως όταν υπάρχει το έδαφος, δεν μπορεί να μη βγει κάτι καλό».

Τι θυμάστε έντονα από εκείνη την περίοδο των γυρισμάτων του «Βαρδιάνου»;

«Ηξερα το διήγημα και το αγαπούσα πολύ, άρα όταν μου το πρότεινε ο Μανούσος δεν το σκέφτηκα ούτε για δευτερόλεπτο. Είπα απλά το «ναι». Συνολικά θα ήθελα να μιλήσω για μια τέλεια εμπειρία, παρόλο που ήταν απαιτητικά τα γυρίσματα.

Έγινε μέσα στο κατακαλόκαιρο, με 45 βαθμούς κελσίου και ενώ εμείς φοράγαμε θυμάμαι τσεμπέρια. Αλλά έτσι είναι τα γυρίσματα στην Ελλάδα. Ετσι τα ζούμε».

Την αγαπήσατε τη Σκεύω;

«Την αγάπησα πάρα πολύ! Πολύ ωραίος τύπος γυναίκας. Το έλεγε η καρδιά της...».

Εχει δικαιωθεί στα νούμερα η σειρά;

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι θέασης και πιστεύω πως τα επόμενα χρόνια θα έχουμε πρόβλημα στο να μετρήσουμε την τηλεθέαση. Θα πρέπει να αλλάξει ο ορίζοντας του πώς μετράμε την τηλεθέαση. Ας μου επιτραπεί να τονίσω, πως η σειρά είχε ατυχή προγραμματισμό.

Είχε ξεκινήσει στις 22.00 το βράδυ, απέναντι από προγράμματα που είχαν ήδη το κοινό τους από προηγούμενα χρόνια ή από προγράμματα που ξεκίνησαν νωρίτερα και είχαν ήδη συγκεντρώσει μια σημαντική μερίδα του κόσμου. Αρα δεν θα μπορούσε να έχει ιδιαίτερη τύχη.

Ξεκίνησε “πνιγμένη”. Μετά μετακόμισε στη ζώνη των 19.00 χάνοντας και το κοινό που είχε μαζέψει από τις 22.00. Δεν μου ταίριαζε αυτή η σειρά για την απογευματινή ζώνη. Ομως θα συμβαίνει και αυτό. Οταν σε πέντε κανάλια υπάρχουν τόσο πολλές σειρές, είναι λογικό να υπάρξει ένας κατακερματισμός».

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved