Λύγισε η Ελένη Καστάνη! Η συγκλονιστική περιγραφή για το χαμό του μπαμπά της και το γράμμα που άφησε
Showbiz

Λύγισε η Ελένη Καστάνη! Η συγκλονιστική περιγραφή για το χαμό του μπαμπά της και το γράμμα που άφησε

Στην εκπομπή Ανοιχτά, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26-05) η αγαπημένη Ελένη Καστάνη.

H Ελένη Καστάνη σε μια κατάθεση ψυχής στην Αννίτα Πάνια, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη και εξιστόρησε την απώλεια του πατέρα της, περιγράφοντας αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Η ηθοποιός λύγισε φέρνοντας στο μυαλό της μνήμες που την έχουν πονέσει.

«Μεγάλωσα πολύ ζεστά στη Σητεία της Κρήτης. Έζησα την απώλεια του μπαμπά μου στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών. Ο τρόπος με τον οποίο έφυγε ο μπαμπάς μου ήταν συγκλονιστικός, αυτοκτόνησε. Ήταν μεγάλο «κρακ» αυτό για μένα», είπε και με δάκρυα στα μάτια, συνέχισε:

«Ο λόγος που το είπα ήταν γιατί σκέφτηκα πως και ένας άνθρωπος στον κόσμο να με ακούσει θα τον αποτρέψω. Ήταν τρομερό σοκ να ξυπνήσω ένα πρωί στα 12 και να μην έχω τον μπαμπά μου και με αυτόν τον τρόπο, έπρεπε να το εξηγήσω αυτό στο παιδικό μου μυαλό. Ο μπαμπάς μου είχε μια έμφυτη ευγένεια. Ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό που είχε.

Άφησε ένα γράμμα πριν το κάνει. Το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ότι ήμουν η τελευταία που τον είδα. Αυτό δεν το έχω γιατρέψει, πώς δεν τα κατάφερα να μην το κάνει, να τον φέρω πίσω . Άφησε ένα γράμμα, είχε κάποιους πονοκεφάλους και φοβόταν ότι θα τρελαθεί. Το γράμμα απευθυνόταν στη μητέρα μου οπού και της αναγνώριζε πόσο άξια ήταν», είπε με δάκρυα στα μάτια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved