Παππά: Η Θοδώρα του Σασμού σε 5 μοναδικές καλοκαιρινές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ
Showbiz

Παππά: Η Θοδώρα του Σασμού σε 5 μοναδικές καλοκαιρινές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ

Η αλήθεια είναι πως κάνοντας κανείς μια «βόλτα» στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της αγαπημένης μας Δανάης Παππά, θα μπορούσε να βρει όχι απλά πέντε αλλά δεκάδες φωτογραφίες με σύνολα που «μιλάνε» από μόνα τους.  

Η Δανάη Παππά είναι ένα κορίτσι όμορφο, φρέσκο και με μεγάλο φαν κλαμπ αν κανείς ρίξει μια ματιά στα social media. Ακόμη και σαν Θοδώρα, η Δανάη Παππά στιλιστικά έκανε τη διαφορά αφού το ντύσιμο της δεν περιορίστηκε.

Εξάλλου, όπως κι εσύ θυμάσαι στα πρώτα επεισόδια, τα «άκουγε» από τον τηλεοπτικό της μπαμπά, Παντελή τόσο για τα μίνι που επέλεγε όσο και τα πιο αποκαλυπτικά σύνολα.

Από την άλλη στην πραγματική της ζωή, είναι σικάτη και το ντύσιμο της συμβαδίζει απόλυτα και με την ηλικία της.

Η Δανάη έχει ένα σωματότυπο μεσογειακό που ό, τι κι αν επιλέξει να φορέσει αναδεικνύει άψογα το κορμί της. Από τα πρωινά της σύνολα μέχρι και τα βραδινά της.

Δες την σε 5 μοναδικές καλοκαιρινές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ

Κι επειδή σίγουρα θα αναρωτιέσαι πώς η Δανάη Παππά διατηρεί την σιλουέτα της, η ίδια έχει πει:

«Πιστεύω ότι βοηθάει η ηλικία μου και ο μεταβολισμός μου σε αυτή τη φάση, αν και δεν είμαι τόσο προσεκτική με τη διατροφή μου! (γέλια). Όσο για τον χορό, έκανα ρυθμική γυμναστική όταν ήμουν μικρή για έξι χρόνια και πραγματικά νιώθω πως είναι ένα άθλημα που με έχει βοηθήσει απίστευτα. Τα τελευταία δύο χρόνια που ασχολούμαι με την τηλεόραση, βρισκω την ευκαιρία να χορεύω στις βραδινές μου εξόδους.

Προσέχω μόνο όταν αρχίζουν να μη μου κάνουν τα τζιν! Κι αυτό που κάνω είναι ότι κόβω τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες για δυο-τρεις εβδομάδες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved